Kush e gjen
+7
The Bloody Alboz
linka
****MILKA****
triniti
Eri-B
NEO
Andi
11 posters
Faqja 1 e 21
Faqja 1 e 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Kush e gjen
Ketu mund te tregoni gjegjeza nga me te ndryshmet.
Edituar pėr herė tė fundit nga nė 2008-01-17, 19:10, edituar 1 herė gjithsej
Re: Kush e gjen
Kush eshte ndryshimi midis nje ylli dhe nje vajze te bukur.......kush e gjen?
Edituar pėr herė tė fundit nga nė 2008-01-17, 19:11, edituar 1 herė gjithsej
nje djali sa here qe kishte ditelindjen merrte nga 1000 leke. Kur mbushi 16 vjec ai hapiarken e kursimit dhe sty kishte 4000 leke dhe jo 16000 leke. Pse? Hajde te shohim kush eshte me i shkathti se kjo eshte e lehte.
ehe, po po e lehte eshte per ty se e di pergjigjen
sepse deri ne moshen 4 vjec i fuste ne arke,me pas i erdhen ment edhe nuk i fuste me tek arka po i merte leket per ti prish.
e gjeta?
sepse deri ne moshen 4 vjec i fuste ne arke,me pas i erdhen ment edhe nuk i fuste me tek arka po i merte leket per ti prish.
e gjeta?
nuk kane ndryshim. kjo eshte pergjigja e sakte?
Si quhet nje zezak qe i jep avionit? ( o ando mos e trego pergjigjen...)
Si quhet nje zezak qe i jep avionit? ( o ando mos e trego pergjigjen...)
Vizitor- Vizitor
pergjigjia e asaj qe thashe une eshte
ndryshimi midis nje ylli dhe nje vajze te bukur eshte se ajo vajza e bukur shkelqen edhe diten, kurse ylli vetem naten.
jurgen as un nuk e di, biles u futa menjehere tek faqia jote sa e nxorre kete gjegjeza,po i kishe fshire ti
i padukshem?
ndryshimi midis nje ylli dhe nje vajze te bukur eshte se ajo vajza e bukur shkelqen edhe diten, kurse ylli vetem naten.
jurgen as un nuk e di, biles u futa menjehere tek faqia jote sa e nxorre kete gjegjeza,po i kishe fshire ti
i padukshem?
Andi shkruajti:ehe, po po e lehte eshte per ty se e di pergjigjen
e gjeta?
O lale ja ke fut kot fare.:kot fare:Vriteni pak mendien
O eri ai djali ka filluar ti hedhi leket ne arke qe nga mosha 12 vjec prandaj ka vtem 4000 leke
Vizitor- Vizitor
Vriteni mendien ju thashe. Nuk eshte ajo pergjigjia. Ate e ka gjetur edhe tezia ime. Haahhahahha. Ju nuk e gjini. Turp te keni
Kush e gjen *****
Jepni mendimin tuaj vetem kur te jem une ne linje ,ju lutem
.Pse e urren qeni macen .
une thom sps maca esht e qet dhe qeni shurmaxhi
.Pse e urren qeni macen .
une thom sps maca esht e qet dhe qeni shurmaxhi
Guest- Vizitor
Ja po e jap une pergjigjen.
Ai djali qe ishte 16 vjec e kishte ditelindjen me 29 shkurt keshtu qe nje here ne kater vjet merrte leke prandaj kishte 4000 leke dhe jo 16000 leke
Ai djali qe ishte 16 vjec e kishte ditelindjen me 29 shkurt keshtu qe nje here ne kater vjet merrte leke prandaj kishte 4000 leke dhe jo 16000 leke
ka ne problem: Ato qe e kane ditelindjen ne 29 shkurt e festojne ne 28 shkurt kur nuk ka 29, keshtu qe as kjo nuk eshte pergjigje e sakte:D
Vizitor- Vizitor
dark, kushedi se me cfare syri e shikon qeni,
e shikon macen sikurse demi copen e kuqe ndoshta .
e shikon macen sikurse demi copen e kuqe ndoshta .
jo andi esht nje gje natyrorer!dhe e saket .>
eshikon noshta se i duket e vogel
eshikon noshta se i duket e vogel
Guest- Vizitor
ta them un kte te maces dhe qenit...
mbase ne fillimin e jetrave macja dhe qeni kan qen te martuar (si adami dhe eva) dhe macja e ka tradhtuar qenin... pra qe ne kohen e baba qemos vazhdon kjo luft qe qeni do te hakmerret me macen per kte qe i beri... ( ca fantazie qe kam!!) he dark e gjeta?
mbase ne fillimin e jetrave macja dhe qeni kan qen te martuar (si adami dhe eva) dhe macja e ka tradhtuar qenin... pra qe ne kohen e baba qemos vazhdon kjo luft qe qeni do te hakmerret me macen per kte qe i beri... ( ca fantazie qe kam!!) he dark e gjeta?
Guest- Vizitor
Faqja 1 e 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Faqja 1 e 21
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi