A JANE MATEREALISTE FEMRAT SOT??
+12
miss independent
anisa
adiii
elisa
superangel girl
simply_girl
happy girl
Angel Girl
Eri-B
anisa_3
NEO
Andi
16 posters
Faqja 2 e 3
Faqja 2 e 3 • 1, 2, 3
Re: A JANE MATEREALISTE FEMRAT SOT??
aaaa thell thell thot ky e mir po lajmerojme skuadrat e shpetimit te germojne mos nxjerrin noj dok per gerdecin
nejse per tem,en un them jan shum ato ku te te rrjepin e ku te te ndukin( po fundja mir e kan) un jam me ate qe:mer cte kesh mundesi se te ik atobuzi pastaj un se kam bere po fundja budallaqe jam tregu
nejse per tem,en un them jan shum ato ku te te rrjepin e ku te te ndukin( po fundja mir e kan) un jam me ate qe:mer cte kesh mundesi se te ik atobuzi pastaj un se kam bere po fundja budallaqe jam tregu
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6162
hahahahahaha, ja ku u shtua dhe nje materialiste tjeter :D:D:D:D
per mendimin tim jane,dhe mundem te them me siguri shumica,por nuk jane vetem femrat dhe meshkujt jane gjithashtu por jo ne nivelin e femrave.sidomos rinia e socme esht shume materialiste.gocat e reja(normal qe jo te gjitha)ginjehen me materialet e shtrenjta qe mundet te ket nje mashkull(qofte dhe shume me i madhe se to ne moshe)si pershembull makine te perparuar,qe ti gjezdis,telefone te modelit te fundit(qe mbase ja u fal)e shum te tjera.per kte aman nuk fajesoje vetem rinin,kjo gje ndodh sepse kur dikush nuk i ka ato gjera dhe i pelqejn tendon te gjej nje minyr ti shijoj apo ti shikoje me shpesh.pershembull nese femrat kishin makina celulara e shpia te modelit te fundit atere sdo kishin pse te shkonin me nje shume me te madhe ne moshe se ato,ose shume te cpifur,ose me karakter shume te keqe vetem e vetem sepse ata mund te kishin materjale te perparuara.
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Popullariteti : 0
Kredite : 6091
disa jane disa po por po te flas per veten ndoshta pak. me pelqejn eeeeeeeeeeeeeeee.....................
superangel girl- °l||l° andi's angel °l||l°
-
Online Offline
Numri i postimeve : 654
Vendodhja : ka humbur fare.........
Koha e lire : tennis,pc
Puna : s'ka fare
Registration date : 06/12/2008
Popullariteti : 6
Kredite : 5839
superangel girl shkruajti:disa jane disa po por po te flas per veten ndoshta pak. me pelqejn eeeeeeeeeeeeeeee.....................
vetem pak the??? oreksi vjen duke ngrene
jam me ty
-
Online Offline
superangel girl shkruajti:jam me ty
ky eshte realiteti skemi ca te bejme
e di kshu ka ardh kjo bote
-
Online Offline
te ter jan materialist...edhe femrat edhe meshkujt...po kam pershtypjen se meshkujt me shum...
elisa shkruajti:te ter jan materialist...edhe femrat edhe meshkujt...po kam pershtypjen se meshkujt me shum...
dhe nga se e nxjerr kete perfundim ti ??
Andi shkruajti:elisa shkruajti:te ter jan materialist...edhe femrat edhe meshkujt...po kam pershtypjen se meshkujt me shum...
jo s'besoj se meshkujt jane me materialista, me shume jane fermat.
-
Online Offline
]qe te ter jan materialiste,se luan topi!jetojm ne nje bote te tille!tani jo se dua ti kunndervihem meshkujve,por nga eksperienca personale si femer qe jam,jam plotsisht e sigurt qe meshkujt te shikojn me shum nga posht e siper,sesa nga brenda..ok??Andi shkruajti:elisa shkruajti:te ter jan materialist...edhe femrat edhe meshkujt...po kam pershtypjen se meshkujt me shum...
ti superangel je femer per vete....po cuditem..apo vetem se thot njeri do thuash edhe ti??hajde andi thuaji te hidhet ne lum e hidhet!
elisa shkruajti:ti superangel je femer per vete....po cuditem..apo vetem se thot njeri do thuash edhe ti??hajde andi thuaji te hidhet ne lum e hidhet!
me fal pak por femrat jane me materialiste se meshkujt, kete mund ta thone edhe te tjeret nuk eshte se e tha dikush dhe pastaj e thashe une. femrat jane ato qe shohin me shume, meshkujt besoj se nuk i vene re keto gjera si femrat. po flas per veten dhe mendoj se jam pak materialiste ndersa per meshkujt e pamundur te jene me shume se femrat.
-
Online Offline
elisa shkruajti:
qe te ter jan materialiste,se luan topi!jetojm ne nje bote te tille!tani jo se dua ti kunndervihem meshkujve,por nga eksperienca personale si femer qe jam,jam plotsisht e sigurt qe meshkujt te shikojn me shum nga posht e siper,sesa nga brenda..ok??
nuk e vej ne dyshim eksperiencen tende,gjithsesi e njejta gje vlen edhe per femrat, mire qe shofin nga lart poshte,po ato te shofin edhe duart nese ke nai cels makine,edhe portofolin nese eshte i fryre etj etj
hahahaahahahaah ka dhe ashtu,po i qendroj besnike teoris time ....ej superangel mfal nqs tu duka fyese!
e di cfare frenoju nje cike se e bere hapin e madh. andi ka te drejte hidhi nje sy botes njehere
-
Online Offline
elisa shkruajti:hahahaahahahaah ka dhe ashtu,po i qendroj besnike teoris time ....ej superangel mfal nqs tu duka fyese!
do ndryshosh teori edhe ti po he
avash se na be sikur e njejf ti boten me shum se un se shef qe jam me e madhe.....njs mos dalim te muhabete moshe se do zihemi....degjo secili ka menimin e vet!un u cudita me mendimin tend,por nuk te trajtova si injorante,kshuqe kujdes se ste vrau njeri!superangel girl shkruajti:e di cfare frenoju nje cike se e bere hapin e madh. andi ka te drejte hidhi nje sy botes njehere
elisa shkruajti:avash se na be sikur e njejf ti boten me shum se un se shef qe jam me e madhe.....njs mos dalim te muhabete moshe se do zihemi....degjo secili ka menimin e vet!un u cudita me mendimin tend,por nuk te trajtova si injorante,kshuqe kujdes se ste vrau njeri!superangel girl shkruajti:e di cfare frenoju nje cike se e bere hapin e madh. andi ka te drejte hidhi nje sy botes njehere
mosha nuk pike rendesie ato jane mendime bebash. ashtu si ti edhe une i qendroj mendimit tim. jo sme vrau njeri dhe sbesoj se shkon puna deri aty
-
Online Offline
elisa shkruajti:avash se na be sikur e njejf ti boten me shum se un se shef qe jam me e madhe.....njs mos dalim te muhabete moshe se do zihemi....degjo secili ka menimin e vet!un u cudita me mendimin tend,por nuk te trajtova si injorante,kshuqe kujdes se ste vrau njeri!superangel girl shkruajti:e di cfare frenoju nje cike se e bere hapin e madh. andi ka te drejte hidhi nje sy botes njehere
respektoni mendimet e secilit dhe mos ofendoni ju lutem
mos mu lut fare andi se ishte thjesht nje diskutim
-
Online Offline
ke te drejt,mosha nunk ka pik rendsie!ka edhe 13 vjecare me te pjekura se nje 18 vjecare nga1her.....mir po tashi mos bejm si ironike,peace 4 all si thot obama apo jo andisuperangel girl shkruajti:elisa shkruajti:avash se na be sikur e njejf ti boten me shum se un se shef qe jam me e madhe.....njs mos dalim te muhabete moshe se do zihemi....degjo secili ka menimin e vet!un u cudita me mendimin tend,por nuk te trajtova si injorante,kshuqe kujdes se ste vrau njeri!superangel girl shkruajti:e di cfare frenoju nje cike se e bere hapin e madh. andi ka te drejte hidhi nje sy botes njehere
mosha nuk pike rendesie ato jane mendime bebash. ashtu si ti edhe une i qendroj mendimit tim. jo sme vrau njeri dhe sbesoj se shkon puna deri aty
po andi c'hyn ktu ti ishe duke folur me mua po nejse lere
-
Online Offline
Faqja 2 e 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Masturbimi te femrat
» A jane te bukura femrat shqiptare!!
» SI MENDONI A JANE TE DOBISHME GRINDJET NE NJE LIDHJE
» Sa te civilizuar jane meshkujt shqipetare...
» CILAT jane tre gjerat me te rendesishme per ju?
» A jane te bukura femrat shqiptare!!
» SI MENDONI A JANE TE DOBISHME GRINDJET NE NJE LIDHJE
» Sa te civilizuar jane meshkujt shqipetare...
» CILAT jane tre gjerat me te rendesishme per ju?
Faqja 2 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi