Antaret e humbur
+6
rei_rei
NEO
Eri-B
****MILKA****
triniti
Andi
10 posters
Faqja 4 e 7
Faqja 4 e 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Antaret e humbur
arla90 shkruajti:WOWOWOW...SHIH SHIH E PASKENI NDJERE MUNGESEN TIME EH..ME BEHET QEJFI!!MGJTH KAM MUNDUAR SEPSE KAM PASUR PC E PRISHUR,SOT E KAM RREGULLUAR..
po normal qe do e ndjenim se thame iku keshtu pa na dhene asnje arsye (bej shaka) ja mire se na rierdhe edhe hyr me shpesh te bejme ndonje dore muhabet, se ne dasmen time spate mundesi te vije
na e kan prish i pak keta qe kan mungu ne asen tende donoDon_Corleone shkruajti:arla90 shkruajti:WOWOWOW...SHIH SHIH E PASKENI NDJERE MUNGESEN TIME EH..ME BEHET QEJFI!!MGJTH KAM MUNDUAR SEPSE KAM PASUR PC E PRISHUR,SOT E KAM RREGULLUAR..
po normal qe do e ndjenim se thame iku keshtu pa na dhene asnje arsye (bej shaka) ja mire se na rierdhe edhe hyr me shpesh te bejme ndonje dore muhabet, se ne dasmen time spate mundesi te vije
Guest- Vizitor
JAM 100% E SIGURT!!!!!!!!!!NEJSE SI DO ME GJENIT?
TANI JAM NE SHKOLLE!JA KALOFSH MIRE JU!
TANI JAM NE SHKOLLE!JA KALOFSH MIRE JU!
****MILKA****-
Online Offline
Numri i postimeve : 302
Vendodhja : In 1Pl4cE wHeRe LiVeS G4Ys,LeSbI4Ns,4Nd Em0z...
Koha e lire : ThInKiNg AbOuT y0u...
Puna : NoThInG...
Registration date : 08/07/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6353
WOWOWOW...SHIH SHIH E PASKENI NDJERE MUNGESEN TIME EH..ME BEHET QEJFI!!MGJTH KAM MUNDUAR SEPSE KAM PASUR PC E PRISHUR,SOT E KAM RREGULLUAR..
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS...PO KUR U MARTOVE TI DONO?PO ME KE?PO TI SA IKA UN E GJETE?!!!:14:
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS...PO KUR U MARTOVE TI DONO?PO ME KE?PO TI SA IKA UN E GJETE?!!!:14:
Musafir- Vizitor
Sa paske bertit moj arla, pse mos moj. S'thu shyqyr qe u rregullu edhe nji dhe te lirohet i cik rradha e beqareve?
athere jam martu me date 3
pyet anisen se e di ajo 8)
per pyetjen e trete..... e bera..... s'kisha bere ndonjehere nga keto.......
athere jam martu me date 3
pyet anisen se e di ajo 8)
per pyetjen e trete..... e bera..... s'kisha bere ndonjehere nga keto.......
EJ PO TI SI U MARTOVE ME ANISEN,TE REALITY SIKUR TE PELQENTE TRINITI,APO PERFITOVE NGA MUNGESA E ASAJ,EH!!!!!!!
kam firmos une per Don Corleone .. dhe per trinitin nuk u bente fajl
hell angels:pime birra:
kam firmos une per Don Corleone .. dhe per trinitin nuk u bente fajl
hell angels:pime birra:
Musafir- Vizitor
kush ka mungu ketu te jap dhogari se jeni tu mungu si shum dhe une do u ve noten 4nese mungoni perseri
Guest- Vizitor
ok Dark,tani e mbrapa nuk do mungoj me ...do me falesh per kete here???
Musafir- Vizitor
dhe ti je me boj te verdh dhe don met fal met fal sic ke me tearla90 shkruajti:ok Dark,tani e mbrapa nuk do mungoj me ...do me falesh per kete here???
Guest- Vizitor
*Dark*Angel* shkruajti:une rri ne nje vend po ti merr turrr shikoje mir
hahahahaha
ej ej ej ca do foto ime aty me
kush martohet dhe me ke martohet :D:D
sa qejf i kam dasmat une
dua te martohem edhe une tani
sa qejf i kam dasmat une
foton e kam vene une, ne menyre qe kush te te gjente te me telefononte mua. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
po ste gjeti njeri :(:(:(:(:(
po ste gjeti njeri :(:(:(:(:(
O TRINITI PRIT RADHEN SE KAM 2MUAJ UN NE KERKIM DHE AKOMA NUK ME KA DAL FATI....KESHTU QE ME TAKON MUA PARA SE KAM NGELUR NE DERE!!!
Musafir- Vizitor
triniti shkruajti:ej ej ej ca do foto ime aty me
sa qejf i kam dasmat une
jep arsyet pse e mungu,se na e ke gri gjakun,pastaj futu ne listen e gjate te atyre qe duan te martohen
hahahaha ando, o arla nje sekonde se eshte trini para. ka nje shekull qe pret e shkreta per tu martua sa po plaket e spo i del fati :D:D:D:D:D:D
arla mos u merzit mi se te bje shoqeri une :D:D
dono tallu tallu po kur te vi te te ze deren e shpis une do me mbash me buke pastaj :D:D
andi ta dish ti pse kam mungu une kam frike se te pushon zemra keshtu qe spo e them fare :te puc pak:
dono tallu tallu po kur te vi te te ze deren e shpis une do me mbash me buke pastaj :D:D
andi ta dish ti pse kam mungu une kam frike se te pushon zemra keshtu qe spo e them fare :te puc pak:
trini ando, ka pas ca sqarime me pizzajolin prandaj ka mungu, te trashegohesh trin :D:D:D:D
UA po ti Triniti kur u martove??me pizzajolin??epo te na trashigohesh???
Edituar pėr herė tė fundit nga nė 2007-09-27, 13:22, edituar 1 herė gjithsej
Musafir- Vizitor
opo ju rrofshi... fjala juaj ne vesh te perendis i thone ketij muabeti :D:D
po sjam martuar akoma mi zemer, keto jane filma qe benin doni se do tme heqi qafe mua :(:(:(
smartohem une para teje...ja martohemi ne nje dite te dyja ne ja smartohem fare une :D:D
po sjam martuar akoma mi zemer, keto jane filma qe benin doni se do tme heqi qafe mua :(:(:(
smartohem une para teje...ja martohemi ne nje dite te dyja ne ja smartohem fare une :D:D
Faqja 4 e 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» SI MUND TE RIFITOSH VIRGJERINE E HUMBUR.........
» Doni te njiheni me shum ne antaret e forumit ?shenoni Emaili
» Pershendesni antaret online.
» Si i imagjinoni antaret e forumit
» Thashetheme per antaret e forumit !!!!
» Doni te njiheni me shum ne antaret e forumit ?shenoni Emaili
» Pershendesni antaret online.
» Si i imagjinoni antaret e forumit
» Thashetheme per antaret e forumit !!!!
Faqja 4 e 7
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi