Windows Live Messenger 14.0.5...!!
4 posters
Faqja 1 e 1
Windows Live Messenger 14.0.5...!!
Ka dale messengeri i ri!eshte komplet ndryshe,i papaaaaaar!
downloadoni te www.softonic.com !
downloadoni te www.softonic.com !
Edituar për herë të fundit nga elisa në 2008-10-15, 16:05, edituar 1 herë gjithsej
Re: Windows Live Messenger 14.0.5...!!
elisa na jep nje link ku mund ta gjejme me kollaj per ta shkarkuar.
esht msn 14 me falni...linku esht ky:
http://windows-live-messenger.en.softonic.com/
http://windows-live-messenger.en.softonic.com/
ne fakt msn qe ka paraqitur elisa eshte ne akoma ne fazen fillestare BETA. Per mendimin tim mos e shkarkoni, por prisni sa te dale versioni full.
un e kam shkarku dhe punon shum mir !ka nji program qe duhet p.sh per ate handwriting,por vetem ai duhet instaluar vec.Te tera te tjerat punojn shum mir
Versioni 9.0 BETA qe kam shkarkuar une kishte probleme pasi donte shume kohe qe te bente log in dhe nganjehere ma nxirrte listen e msn bosh. Gjithsesi une tani kam versionin 8.5.
Elisa, na trego se cfare te reje ka msn 9.14, dhe po munde na posto edhe nje foto te kesaj msn nese kane ndryshuar dicka ne grafike apo jo
Elisa, na trego se cfare te reje ka msn 9.14, dhe po munde na posto edhe nje foto te kesaj msn nese kane ndryshuar dicka ne grafike apo jo
MUa nuk me duket ndonje ndryshim i papare pervec rasteve kur eshte busy, away. Persa i perket shkrimit me rreshta edhe versioni 8.5 e mundeson kete gje. Mjafton qe ne mesazhin qe po shkruan te mbash SHIFT e djathe shtypur dhe njekohesisht shtyp dhe ENTER. Mesazhi nuk do te dergohet , po kursori do zbrese nje rresht me poshte.
Gjithashtu versioni 8.5 ka opsionin e perzgjedhjes se shkrimit, madhesise dhe ngjyres.
Gjithashtu versioni 8.5 ka opsionin e perzgjedhjes se shkrimit, madhesise dhe ngjyres.
elisa shkruajti:po.por kjo ka nje design krejt ndryshe
Une mendoj qe me rendesi ashte madhesia e kti msn sa e rendon ky kompjuterin tregona se sa KB eshte se sa e ngarkon kompjuterin a ashte ma i leht se verzionet tjera kjo ashte me rendesi
lavdimi-
Online Offline
Numri i postimeve : 3
Vendodhja : Prishtinë
Registration date : 27/07/2010
Popullariteti : 0
Kredite : 5238
Similar topics
» Windows Live Messenger 14.0
» CHAMPIONS LIVE KETU MUND TI NDIQNI LIVE
» PROBLEM ME MSN MESSENGER VERSIONI I RI I 2009
» toka live.........???????!!!!!!!!!