Burri me i shendoshe ne bote martohet...
3 posters
Komuniteti Shqipetar Online :: ARGETIM & ZBAVITJE :: REKORDE DHE KURIOZITETE :: >>> Bote e Cuditshme
Faqja 1 e 1
Burri me i shendoshe ne bote martohet...
Burri me i shendoshe ne bote do te martohet. Dhe sic ndodh shpesh ne nje martese, gruaja shumekerkuese e ka vene ne nje diete te forte.
Meksikani Manuel Uribe, fituesi i Guinnes ne 2007-ten, tha se para dasmes kishte humbur gjysmen e peshes se tij, ku peshonte 570 dhe shkoi ne 340 kg, pra humbi 230 kile.
"Gjithesesi do te jete nje martese me peshe", tha duke bere shaka 42 vjecari, "por banketi do te jete me siguri shume me i lehte".
Burri do te martohet me nje vejushe me te cilen ka dy vjet qe eshte i fejuar. Cermonia e marteses do te ndiqet drejteperdrejte permes mediave nacionale dhe internacionale qe i kane ofruar ēiftit edhe nje torte per 400 te ftuar.
Re: Burri me i shendoshe ne bote martohet...
hahahaha sa jam shkrire kur e kam lexu.
kjo e fejuara e ketij diku thoshte qe e donte shume etj etj aman po ca ti duash ketij...ajo e shkreta do ngel gjithe jeten duke lare palat e tuleve te keteij...
kjo e fejuara e ketij diku thoshte qe e donte shume etj etj aman po ca ti duash ketij...ajo e shkreta do ngel gjithe jeten duke lare palat e tuleve te keteij...
Shejtanka- Special V.I.P
-
Online Offline
Numri i postimeve : 433
Vendodhja : taaaaaaa....ja ku jam...
Koha e lire : varet
Puna : Jam me pushime...
Registration date : 09/10/2008
Popullariteti : 9
Kredite : 5904
Komuniteti Shqipetar Online :: ARGETIM & ZBAVITJE :: REKORDE DHE KURIOZITETE :: >>> Bote e Cuditshme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi