Keni menduar ndonjehere per vdekjen??!!
+21
Engjelli shqiptare
prikeni
miss independent
superangel girl
donjeta-teen angeles
mentor
Shejtanka
minka
shaban cakolli
cakalli
simply_girl
Almarin
Sajmiri
happy girl
milisiki
anisa_3
NEO
Daja
Eri-B
****MILKA****
Andi
25 posters
Faqja 2 e 4
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Keni menduar ndonjehere per vdekjen??!!
milka po nese s'me vjen keq une nuk replikoj ketu se je i vetmi antar qe ke ket problem
Guest- Vizitor
E CA DO BEJE TI????
****MILKA****-
Online Offline
Numri i postimeve : 302
Vendodhja : In 1Pl4cE wHeRe LiVeS G4Ys,LeSbI4Ns,4Nd Em0z...
Koha e lire : ThInKiNg AbOuT y0u...
Puna : NoThInG...
Registration date : 08/07/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6352
nuk ke kerku ndim nga une akoma
dhe cfare do baja NO COMMENT
dhe cfare do baja NO COMMENT
Guest- Vizitor
o dark mos ia thuaj dy here dhe as per shaka se keto 13-14 vjecaret e sotem jane si kamikazet, bomba me sahat
shume here...
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6282
per vdekjen eshte kot te mendosh nga se ajo eshte afer teje dhe nje dite thjeshte do te jete e fundit............?
milisiki-
Online Offline
Numri i postimeve : 3
Registration date : 01/11/2007
Popullariteti : 0
Kredite : 6230
ka ndodhur te kem menduar siidomos kur kam bere aksident(dmth mbrapa aksidentit) ose na ndodh ta mendojme dhe kur jemi shum te lumtur( se di pse0. por nse e kam menduar dy pika lot me kane rene nese ndahem nga dy dashuri
nga NENA dhe nga i dashuri im qe eduaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shum
nga NENA dhe nga i dashuri im qe eduaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shum
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6160
happy girl shkruajti:ka ndodhur te kem menduar siidomos kur kam bere aksident(dmth mbrapa aksidentit) ose na ndodh ta mendojme dhe kur jemi shum te lumtur( se di pse0. por nse e kam menduar dy pika lot me kane rene nese ndahem nga dy dashuri
per nenen thuaj se te dashur gjen sa te duash
****MILKA**** shkruajti:o Guest me sh se 10 here e kam pre veten por mos llap shume
:affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid:
Ej o milka qeke si un ne mosh tate edhe un i tuf here kam menu me vdek mor as i here se kam cu ate menim deri ne fun,dhe tashi jam i sigurt 100% qe kam bere mire qe se kam bere at gje...Kur te rritesh edhe i cik do ta kuptosh qe jeta duhet shiju deri ne sekondat e fundit...Eshte gjeja me e bukur qe kena...shijoje... :icon10:
Almarin-
Online Offline
Numri i postimeve : 139
Vendodhja : Durres
Koha e lire : Dal per qef
Puna : Boksier&kam 1 lloto&Shkolla
Registration date : 26/01/2008
Popullariteti : 9
Kredite : 6153
edhe une jam me mendimin e almarin. jeta duhet jetuar ne rradhe te pare, pastaj shijuar.
Une psh se kam menduar asnjehere vdekjen dhe eshte gjeja e fundit qe me shkon ndermend....
Une psh se kam menduar asnjehere vdekjen dhe eshte gjeja e fundit qe me shkon ndermend....
Po pse mi Anisa se je dhe e re...po ste ve faj se jemi vet ne njerzit budallej ne""se gjithmone duam rrugen me te thjeshte per ti zjidhur problemet,por seshte gjithmon e mundur...Ndonjeher i kam zili kafshet per 1-arsye skan shum gjera qe kemi ne por jeten e ture mundohen ta mbrojn me cdo kusht,e keni vene re.....
Almarin-
Online Offline
Numri i postimeve : 139
Vendodhja : Durres
Koha e lire : Dal per qef
Puna : Boksier&kam 1 lloto&Shkolla
Registration date : 26/01/2008
Kredite : 6153
anisa??????? cjane keto mendime moj ??
sa here sikoj kafshet mendoj se sa thjesht e jetojne jeten etyre, nuk e komplikojne ate, kane territorin e tyre dhe jetojne ne harmoni me njera tjetren. nuk i bejne keq vetes, nuk kane zili, nuk jane te dhunshme (pervec rasteve per vetmbrojtje) , jetojne ne nje bote per tu pasur zili. Ndersa ne jemi llumi i kesaj bote, qenia umane eshte e keqja e ketij planeti. ne i mendojme te gjitha, si ti bejme keq vetes, tjetrit, gjithckaje qe na rrethon. i shohim gjerat bardhezi, me interes. jemi egoiste te tmerrshem. e ne mes te kesaj xhungle,( po cne xhungla, dhe xhungla ka ligjet e saj),katrahure do ishte me mire, pa zbatuar ligjet e natyres, ka nga ata qe mbijetojne dhe nga ata qe nuk mbijetojne. ka nga ata qe e ndiejne veten te dobet dhe nga ata qe ndihen te forte ndaj te dobteve. Ku po shkojme????!!!!! perdite po degjojme vetvrasje te te rinjeve madje dhe te adoleshenteve 12-13 vjec. Po askush nuk reagon, te gjithe jane te gurte ndaj ketij fakti. Askush nuk sheh se pertej kesaj perdeje te zeze eshte miresia, ngjyrat, natyra, perfeksioni......
sa here sikoj kafshet mendoj se sa thjesht e jetojne jeten etyre, nuk e komplikojne ate, kane territorin e tyre dhe jetojne ne harmoni me njera tjetren. nuk i bejne keq vetes, nuk kane zili, nuk jane te dhunshme (pervec rasteve per vetmbrojtje) , jetojne ne nje bote per tu pasur zili. Ndersa ne jemi llumi i kesaj bote, qenia umane eshte e keqja e ketij planeti. ne i mendojme te gjitha, si ti bejme keq vetes, tjetrit, gjithckaje qe na rrethon. i shohim gjerat bardhezi, me interes. jemi egoiste te tmerrshem. e ne mes te kesaj xhungle,( po cne xhungla, dhe xhungla ka ligjet e saj),katrahure do ishte me mire, pa zbatuar ligjet e natyres, ka nga ata qe mbijetojne dhe nga ata qe nuk mbijetojne. ka nga ata qe e ndiejne veten te dobet dhe nga ata qe ndihen te forte ndaj te dobteve. Ku po shkojme????!!!!! perdite po degjojme vetvrasje te te rinjeve madje dhe te adoleshenteve 12-13 vjec. Po askush nuk reagon, te gjithe jane te gurte ndaj ketij fakti. Askush nuk sheh se pertej kesaj perdeje te zeze eshte miresia, ngjyrat, natyra, perfeksioni......
Almarin shkruajti:Po pse mi Anisa se je dhe e re...po ste ve faj se jemi vet ne njerzit budallej ne""se gjithmone duam rrugen me te thjeshte per ti zjidhur problemet,por seshte gjithmon e mundur...Ndonjeher i kam zili kafshet per 1-arsye skan shum gjera qe kemi ne por jeten e ture mundohen ta mbrojn me cdo kusht,e keni vene re.....
sipas meje esht natyrale te mendosh per vdekjen. e vetmja siguri qe kemi ne jete esht se do na vij ora per te vdekur!
Guest- Vizitor
une pervete po e kam menduar,dhe te them te verteten nuk me pelqen shume si mendim
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Kredite : 6089
TE TERE DO TE VDESIM NJE DITE...DIKUSH ME SHPEJT DIKUSH ME VONE...I FITUARI ESHTE AI QE VDES ME VONE SEPSE JETA ESHTE NJE AVENURE HERE E BUKUR HERE E SHEMTUAR POR ESHTE E VESHTIRE.TE TERE DUHET TI JEMI MIRNJOHES NENAVE TONA QE NA FALEN MUNDESIN PER TE JETUAR EDHE BABALLAREVE PO ASHTU.KAM MENDUAR SHPESH PER VDEKJEN DHE THEM ME VETE SI KA MUNDESI QE NUK DO LEVIZ ME,NUK DO FLAS,GJITHCKA DO MBAROJ DHE ME DUKET E PAMUNDUR.THEM TA PROVOJ NJE HER TE VDES DHE PASTAJ DO VI KETU PER TE KTHYER PERGJIGJE
cakalli-
Online Offline
Numri i postimeve : 140
Vendodhja : vlore
Koha e lire : pc,lokale,disko,menaxhim biznesi,dhe ske ku vete pa ehh e dini juve
Puna : kasap
Registration date : 12/07/2008
Popullariteti : 3
Kredite : 5979
vdekja ėshtė njė proces qė nuk i iket,ėshtė mirė pėrditė tė mendohet pėr te.
shaban cakolli- Shkrimtar & poet
-
Online Offline
Numri i postimeve : 329
Vendodhja : Gjermani
Puna : Poet-shkrimtar
Registration date : 12/07/2007
Popullariteti : 5
Kredite : 6437
per vdekjen po,por jo per vdekjen time
minka-
Online Offline
Numri i postimeve : 112
Vendodhja : ENGLAND
Koha e lire : 24 ore e lir
Puna : se di ca do me then
Registration date : 18/06/2008
Kredite : 6001
clidhje kam une me kto mendime koti...jetojeni cdo dite si te fundit...vdekja eshte sh sh larg...ca dimesioni tjeter,po ja palose do te hane krimbat syte...
Shejtanka- Special V.I.P
-
Online Offline
Numri i postimeve : 433
Vendodhja : taaaaaaa....ja ku jam...
Koha e lire : varet
Puna : Jam me pushime...
Registration date : 09/10/2008
Kredite : 5900
shjetanke, dhe aq larg nuk eshte, madje njeriu ecen krah per krah me te ne cdo moment. nje pakujdesi e vogel mund te te beje gjemen. prandaj kujdesi duhet te jete gjithmone.....
NEO shkruajti:shjetanke, dhe aq larg nuk eshte, madje njeriu ecen krah per krah me te ne cdo moment. nje pakujdesi e vogel mund te te beje gjemen. prandaj kujdesi duhet te jete gjithmone.....
Nuk eshte larg???Per mua eshte mjaftueshem larg sa per te mos ta menduar...
Normale qe kujdesi duhet te jete gjithmone...jo si disa qe thone...ajo qe eshte e shkruar do behet...pfffff kot per mendimin tim...
Shejtanka- Special V.I.P
-
Online Offline
Numri i postimeve : 433
Vendodhja : taaaaaaa....ja ku jam...
Koha e lire : varet
Puna : Jam me pushime...
Registration date : 09/10/2008
Kredite : 5900
Eshte tjeter gje mos ta mendosh dhe tjeter gje kur ajo te behet fakt i kryer. MUnd te jesh duke kaluar rrugen dhe te shtyp nje makine. Dhe ja... jeta merr fund. Une per vete i besoj asaj shprehjes. Cka eshte shkruar do ndodhe....
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» A keni genjyer ndonjehere?
» A keni deshire te keni femij nqs se po sa do te kishit
» DO te zhvillohet ndonjehere Shqiperia???
» A iken ndonjehere dashuria???
» Q'mendim keni per serbet
» A keni deshire te keni femij nqs se po sa do te kishit
» DO te zhvillohet ndonjehere Shqiperia???
» A iken ndonjehere dashuria???
» Q'mendim keni per serbet
Faqja 2 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi