Dua te me ndihmoni.
2 posters
Faqja 1 e 1
Dua te me ndihmoni.
un kam internet 256 kB/s edhe dua te shikoj ndeshje live ne futboll ne net. por ne disa site si psh justin.tv apo livefutboll.net i shikoj me ngecje. gjat gjith 90 minutave mund te shikoj vetem 10 minuta. a ka mundesi te me ndihmoni se ne cfare siti mund te shikoj ndeshje live? edhe nese jane me cilesi me te ulet se te tjerat ska gje mjafton qe mos ta mari me ngecje. FLM
julian_m-
Online Offline
Numri i postimeve : 33
Vendodhja : tirane
Registration date : 06/01/2009
Popullariteti : 0
Kredite : 5843
Re: Dua te me ndihmoni.
julian_m shkruajti:un kam internet 256 kB/s edhe dua te shikoj ndeshje live ne futboll ne net. por ne disa site si psh justin.tv apo livefutboll.net i shikoj me ngecje. gjat gjith 90 minutave mund te shikoj vetem 10 minuta. a ka mundesi te me ndihmoni se ne cfare siti mund te shikoj ndeshje live? edhe nese jane me cilesi me te ulet se te tjerat ska gje mjafton qe mos ta mari me ngecje. FLM
julian eshte veshtire qe te shohesh ndeshje pa nderprerje me ate shpejtesi qe ke ti,tani per tani nuk ka site ne internet qe te trasmetojne me ate shpejtesi (256 ose me keq 128),sa per cilesine e figures ajo eshte ne dore te trasmetuesit.
Un kam nje shpejtesi 512 dhe ndeshjet i shoh mire,nuk them se nuk ngec por nese marrim nje ndeshje ne 90 minuta trasmetimi mund te ngece gjithsej jo me shum se 7 min. Keto trasmetime vlejne me shum per shqiptaret dhe te huajt jashte kufijeve,te cilet kane nje shpejtesi interneti relativisht te lart.
Gjithsesi un te sygjeroj qe te qendrosh me prane tek LiveFutboll.Net sepse ka raste kur vendosim edhe video me cilesi mesatare per popullin e thjeshte
klm
ej kam edhe dicka. si mun te vej foto un ktu te ky forumi?
julian_m-
Online Offline
Numri i postimeve : 33
Vendodhja : tirane
Registration date : 06/01/2009
Popullariteti : 0
Kredite : 5843
julian_m shkruajti:ej kam edhe dicka. si mun te vej foto un ktu te ky forumi?
lexo ketu :
http://www.hapsirajuaj.com/probleme-ndihme-kerkesa-sygjerime-lajmerime-f3/si-te-vendos-avatarin-ne-forum-t1641.htm#22094
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi