ne mos me besofshi-pyetne hoxhen
Faqja 1 e 1
ne mos me besofshi-pyetne hoxhen
xHA Sherifi,kishte disa te mira ishte bujare,punetore e i shkathet,por ai kishte njete keqe te madhe,pothuaj qka fliste genjente!Nje mbremje ne nje ode burrash,duke ngrene epi mire,u nxe e filloi genjeshtrat te pa kontrolluara.Oda ishte plot burra dhe tere e kishin koncentruar degjimin te genjeshtrat etij!Ai fliste per trimerite e kerdite qe kishte bere.Ne atemes ishte nje hoxhe,dhe xhaxhai sahere genjente thoshte:Ne mos besofshi pyetne mulla Kadriun,sepse bashke kemi qene.Hoxhapohonte me koke,per te ia bere genjeshtren me interesante.Njeri iu afrua hoxhes e po i thote:Hoxhe,trego drejt a eshte e vertete ajo qka po rrefen gjagjai,sepse ti je hoxhe dhe tebeson populli!Hoxha iu pergjegj:Jo bre nuk eshte e vertete,por ai lere qe po genjen vet,po po me shtyne edhe mua te genjej.
shaban cakolli- Shkrimtar & poet
-
Online Offline
Numri i postimeve : 329
Vendodhja : Gjermani
Puna : Poet-shkrimtar
Registration date : 12/07/2007
Popullariteti : 5
Kredite : 6441
Re: ne mos me besofshi-pyetne hoxhen
PINGUINI
Nje polic kapi nje pinguin dhe eqoi ne stacionin e policise.Sapo e verejti shefi i policise,po i thote policit:Merre pinguinin e qoje atje ku e ke marre!
Pas dy tri oresh,shefi i policise e sheh ne qytet te njejtin polic,me pinguin ne dore!
A te thash qoje pinguinin atje ku e ke marre?
PO ZOTI SHEF;PORAI ISHTE NE KOPSHTIN ZOOLOGJIK,dhe tani kerkon te shkoj ne kinema;U PERGJEGJ POLICI:
Nje polic kapi nje pinguin dhe eqoi ne stacionin e policise.Sapo e verejti shefi i policise,po i thote policit:Merre pinguinin e qoje atje ku e ke marre!
Pas dy tri oresh,shefi i policise e sheh ne qytet te njejtin polic,me pinguin ne dore!
A te thash qoje pinguinin atje ku e ke marre?
PO ZOTI SHEF;PORAI ISHTE NE KOPSHTIN ZOOLOGJIK,dhe tani kerkon te shkoj ne kinema;U PERGJEGJ POLICI:
-
Online Offline
po ku rrin me shpi ky hoxha Shaban me shku me pytshaban cakolli shkruajti:xHA Sherifi,kishte disa te mira ishte bujare,punetore e i shkathet,por ai kishte njete keqe te madhe,pothuaj qka fliste genjente!Nje mbremje ne nje ode burrash,duke ngrene epi mire,u nxe e filloi genjeshtrat te pa kontrolluara.Oda ishte plot burra dhe tere e kishin koncentruar degjimin te genjeshtrat etij!Ai fliste per trimerite e kerdite qe kishte bere.Ne atemes ishte nje hoxhe,dhe xhaxhai sahere genjente thoshte:Ne mos besofshi pyetne mulla Kadriun,sepse bashke kemi qene.Hoxhapohonte me koke,per te ia bere genjeshtren me interesante.Njeri iu afrua hoxhes e po i thote:Hoxhe,trego drejt a eshte e vertete ajo qka po rrefen gjagjai,sepse ti je hoxhe dhe tebeson populli!Hoxha iu pergjegj:Jo bre nuk eshte e vertete,por ai lere qe po genjen vet,po po me shtyne edhe mua te genjej.
se me ka mbet merak me pyt
Guest- Vizitor
hahaha,Hoxha rrin me shtėpi nė Dardanė tė Kosovės,adresen nuk ja di,po shkuatpyetni dike,e njohin hoxhen!
-
Online Offline
unė jam e shurdhėr
Njė djalė po pėrtypte ēamēakėz,kurse njė plakė aty pranė vetėm e shikonte.Pas pak plakai tha:
-Kot mė flet biri im,unė nuk dėgjoj fare,sepse jam e shurdhėr!!
Njė djalė po pėrtypte ēamēakėz,kurse njė plakė aty pranė vetėm e shikonte.Pas pak plakai tha:
-Kot mė flet biri im,unė nuk dėgjoj fare,sepse jam e shurdhėr!!
-
Online Offline
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi