Pyetje per Andin
Faqja 1 e 1
Pyetje per Andin
Pershendetje per te gjithe Anetrat, Stafin dhe Vizitoret. Une kam Nje pyetje per Fondatorin Andi ne lidhje me yourDomain..com.
Andi une kam qel domain me 1600 credite nga admin Panel.. e tash aty shkruan: our domain name expires in : 31 Ditėt
ou cannot renew your domain name for the moment....
E tash une nuk e kam te qarte se si duhet ta Renew ose Riparoje, pra a duhet te kem prap 1600 credite ne admin panel dhe nese kam a mund ta renew automatikisht nga admin panel "misc"
Une mund te perdor vetem allopass per te mbushur credi ne forum prandaj jam ne konfuzion, se ndoshta vetem me paypal mund ta "renew" domainin tim.
Shpresoj qe me kuptuat se cfare dua te them. Pres ndihmen tuaj..
Me vjen keq qe e qela ketu kete teme por me pas ju mund ta fshini
Kaloni mire te gjithe
Andi une kam qel domain me 1600 credite nga admin Panel.. e tash aty shkruan: our domain name expires in : 31 Ditėt
ou cannot renew your domain name for the moment....
E tash une nuk e kam te qarte se si duhet ta Renew ose Riparoje, pra a duhet te kem prap 1600 credite ne admin panel dhe nese kam a mund ta renew automatikisht nga admin panel "misc"
Une mund te perdor vetem allopass per te mbushur credi ne forum prandaj jam ne konfuzion, se ndoshta vetem me paypal mund ta "renew" domainin tim.
Shpresoj qe me kuptuat se cfare dua te them. Pres ndihmen tuaj..
Me vjen keq qe e qela ketu kete teme por me pas ju mund ta fshini
Kaloni mire te gjithe
Jetmir- Vizitor
Re: Pyetje per Andin
Mund ta fshish temen Andi flm per Ndihmen, Tani eshte zgjidhur :)
Kaloni mire
Kaloni mire
Jetmir- Vizitor
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi