A mund te falet tradhetia?!!
+14
minka
adiii
besa
Blendi
serxho
kosta
happy girl
§ORI§
simply_girl
anisa_3
triniti
Andi
Eri-B
NEO
18 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
A mund te falet tradhetia?!!
Ka shume njerez, sidomos te martuar, qe falin tradhetine.shume prej tyre thone qe mbas kesaj ngjarje lidhja e tyre eshte forcuar..po ju si mendoni te falesh partnerin/en eshte nje dimostrim dashurie apo thjesht nje shenje dobesie?!!
Musafir- Vizitor
Re: A mund te falet tradhetia?!!
po me fal , esht mir , po nese femra i zbulon bythet nje here me dike , ateher heren e dyt e ben per sport,,,,
Guest- Vizitor
sipas meje te njejten gje ben edhe djali jo vetem vajza...
Musafir- Vizitor
per medimin tim varet nga njerezit, disa falin e disa jo. persa i perket cifteve te martuara pamvaresisht se ata mund ta "falin" partnerin tjeter, kete mund ta bejne per hater te femijeve ose dhe per te mos shkaterruar familjen, por besimi tek njeri tjetri eshte thyer pergjithmone. A do te falja une nese do me tradhetonte partnerja? Nuk e di, po do e kisha shume te veshtire per te zgjedhur......
un kam nje mendim me donin... mund te falesh nje person po kjo nuk ka te bej as me dobesi as shenj dashurije... varet nga personi.. un po te fal nje njeri nuk mendoj fare qe kjo esht nje shenj dashurije ndaj tij.. mendoj thjesht qe po e fal po me dijeni qe deri sa me tredhtoj njeher do ta bej perseri .. por serisht e fal...
un personalisht nuk mund te them as qe fal as qe sdo falja kurr,,, varet nga personi dhe nga momenti...
un personalisht nuk mund te them as qe fal as qe sdo falja kurr,,, varet nga personi dhe nga momenti...
Guest- Vizitor
un do tia falja vetem nese do te ndieja ndonje dashuri shum te madhe per te
Vizitor- Vizitor
o jurgen po nese partnerja te tradheton, athere i bie qe ajo mund te mos ndjeje aq shume per ty sa ti per ate.
KUR DIKUSH TRADHTON DMTH QE NUK KA ME NDJENJA MES 2 PERSONAVE... ESHT E KOT! RRIN BASHK VETEM PER EDHE NDONJE HER AS KJO NUK MJAFTON.. JA PSE NJE PERSON TRADHTON... KERKON DICKA TE RE... DICKA TJETER .. SA PA DREJTESI..
( PO THUAJ MO "IK SE NUK DUA ME TE RRI ME TY" DHE MBAROJ FILMI. PSE DUHET TA TRADHTOSH SE KUPTOJ..)
( PO THUAJ MO "IK SE NUK DUA ME TE RRI ME TY" DHE MBAROJ FILMI. PSE DUHET TA TRADHTOSH SE KUPTOJ..)
Guest- Vizitor
Epo problemi qe ka kaq shume tradheti nuk eshte tek ndjenja por tek shpirti aventurier dhe dobesia qe secili prej nesh ka.
shpirti aventurier????
po dale o don edhe ti aman..
shpirti aventurie ndodhe ne secilin prej nesh po kjo sdo te thot gje... ti po u lidhe me nje person hiqe nga mendja kete aventura qe do te besh... esht respekt ndaj partneres ne radh te par... po deshe te ndjekesh shpirtin aventurier jeto vetem thjesht aventura dhe jo gjera serjoze dhe pastaj tradhton,,, kjo nuk esht sjellje me mend!
po dale o don edhe ti aman..
shpirti aventurie ndodhe ne secilin prej nesh po kjo sdo te thot gje... ti po u lidhe me nje person hiqe nga mendja kete aventura qe do te besh... esht respekt ndaj partneres ne radh te par... po deshe te ndjekesh shpirtin aventurier jeto vetem thjesht aventura dhe jo gjera serjoze dhe pastaj tradhton,,, kjo nuk esht sjellje me mend!
Guest- Vizitor
vallai ne meshkujt e kemi icik kete shpirtin aventurier,zor se na iken
BEHU I PASTER SI ARI, SE JE DJAL SHQIPTARI,
DASHURO ATE QE TA DO ZEMRA,E MOS LAKMO NE TJERA FEMRA........!!!!
DASHURO ATE QE TA DO ZEMRA,E MOS LAKMO NE TJERA FEMRA........!!!!
Guest- Vizitor
a do falja nese me tradheton???
sikur te them qe e kam bere???
nuk e di e fala per dashuri apo e fala per dobesi ose ndoshta nuk e kam falur ende???
thjesht provuam te mbanim ne kembe ate qe ndertuam per 4 vite, po si i thone asaj shprehjes: supa e ngrohur per se dyti nuk ka te njejten shije...
eshte e kote te themi jo e fal jo se fal, jo nuk ka me vlera etj etj...
shpesh hera jeta na con te bejme gjera qe per momentin i konceptojme thjesht te pakonceptueshme.
keshtu qe deri sa nuk jeni ndodhur ne nje situate te tille nuk mund te jepet nje pergjigje racionale...
sikur te them qe e kam bere???
nuk e di e fala per dashuri apo e fala per dobesi ose ndoshta nuk e kam falur ende???
thjesht provuam te mbanim ne kembe ate qe ndertuam per 4 vite, po si i thone asaj shprehjes: supa e ngrohur per se dyti nuk ka te njejten shije...
eshte e kote te themi jo e fal jo se fal, jo nuk ka me vlera etj etj...
shpesh hera jeta na con te bejme gjera qe per momentin i konceptojme thjesht te pakonceptueshme.
keshtu qe deri sa nuk jeni ndodhur ne nje situate te tille nuk mund te jepet nje pergjigje racionale...
u mendova nje here mire dhe tani them se tradhetia mund te falet, por varet nga kushtet ne te cilat ajo ka ndodhur
tradhetia eshte si besimi qe ke ndaj dikujt tjeter,nqs se ti e humbet kete besim nje here ateher eshte e veshtire qe ti te kesh po te njejtin besim tek ky njeri,kshu ndodh edhe me tradhetine.
mvaret nga rrethanat qe mund te jete nje lidhje
une nuk e di nese do e falja...veshtire
une nuk e di nese do e falja...veshtire
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6283
une per vete do e falja tradhetin vetem ne rastin se i dashuri im ka qene tape,ka pir aq shume sa skishte vetdien se cfare bente,vetem en ate raste,ne raste te tjera sdo ja falja kurre dhe sikur ta doja shume.
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Popullariteti : 0
Kredite : 6090
UNE SDO TA FALJA KURRE TE DASHURIN TIM PO TME TREDHETONTE...PASI KUR NJE NJERI ME TRADHETON DO TE THOTE QE SPASKA NDJERE ASGJE PER MUA...
§ORI§-
Online Offline
Numri i postimeve : 4
Vendodhja : Italy
Puna : Studente
Registration date : 05/04/2008
Kredite : 6075
kurrrr
po te ma bente nje her do ja beja 100 her jo nga inati por keshtu e meritojne tradhetaret
po te ma bente nje her do ja beja 100 her jo nga inati por keshtu e meritojne tradhetaret
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6161
happy, nuk eshte puna qe tia kthesh me te njejten monedhe. Cdo kush nga ne mund te gjendet pa pritur e pakujtuar ne nje situate te tille. Tradhetine e bejme ne, te dyja palet, si meshkujt dhe femrat. Per mua eshte thjesht dobesi nga ana e atij/asaj qe tradheton. Nje dite dhe ti mund te tradhetosh, ashtu si dhe une apo dikush tjeter. kjo eshte jeta, dhe njeriu sa i forte duket eshte po aq i dobet....
un jam e forte sdua njerez te dobet afer vetes
per mua deshtaket te varin nje gur ne qaf dhe e kan venin ke lana
per mua deshtaket te varin nje gur ne qaf dhe e kan venin ke lana
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6161
nuk mednoj ae tradhetia mund te falet. dhe une nuk do ta falja.
kosta-
Online Offline
Numri i postimeve : 117
Vendodhja : Elbasan, Albania
Registration date : 10/09/2007
Popullariteti : 3
Kredite : 6286
nje here dashuron njeriu ne jete, nese eshte dashuria e vertete dhe ka gabuar njeher mund ti falet,por smund ta duash kurre si perpara,gjithsesi eshte shume veshtire ta falesh se thone kush eshte mesue srrin pa gjue hahaha...kurse nese nuk e don vertete se fal dot...
serxho-
Online Offline
Numri i postimeve : 13
Vendodhja : new york usa
Registration date : 10/05/2008
Kredite : 6040
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» ku mund te gjej nje program qe te mund te krijoj muzike
» tradhetia sipas jush...
» si mund te behesh nje dj?
» Me qka mund te prezentohemi si shqiptar.
» tradhetia sipas jush...
» si mund te behesh nje dj?
» Me qka mund te prezentohemi si shqiptar.
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi