Nje vajze dhe nje djale mund te kene shoqeri te sinqert?!!
+29
GENTA
Sunset girl
snaiper
anisa
ENGJELLUSHA
shaban cakolli
rica
linka
The Bloody Alboz
mentor
Engjelli shqiptare
miss independent
superangel girl
Ada
donjeta-teen angeles
Shejtanka
Sajmiri
prikeni
Blendi
simply_girl
Angel Girl
anisa_3
MisterRAGNO
happy girl
AcTioN
Andi
****MILKA****
NEO
gishteza
33 posters
Faqja 2 e 4
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nje vajze dhe nje djale mund te kene shoqeri te sinqert?!!
ej, o ragno ne spo flasim kur fusin hundet persona te trete. po flasim per dy persona. A mund te kene shoqeri te sinqerte apo jo. Kaq.
Po deri tani eshte vertetuar kjo qe thote anisa. Jemi ne qe nganjehere rrezikojme shume. Ta thashe dhe me lart, jo te gjitha pergjegjesite ju bien femrave.......
Po deri tani eshte vertetuar kjo qe thote anisa. Jemi ne qe nganjehere rrezikojme shume. Ta thashe dhe me lart, jo te gjitha pergjegjesite ju bien femrave.......
anisa te siguroj un per kete ty dhe gjith forumistat, po te them qe shkaterrimi i shoqeris vjen nga vajzat,
don corleone un nuk po flas per nje te 3 lal,
un po thoja se vajzat e prishin shoqerin,
un nje vajze qe e kam shoqe , i flas per dike p.sh
per nje vajze tjeter, me pelqen ajo vajze i them, dhe kam deshir te njifem me te, vajza ben si interesante, thot bej cte duash, por nje shoqe nuk thot ashtu, por te ndihmon,
dhe i bie qe personat te hyjn ne konflikt, keshtu shkaterrohet shoqeria,
fillojn flasin me kunja, gjoja nuk i intereson, dhe te garantoj un per kete lal, se nuk eshte hera e pare qe ndodhin keto gjera ne shoqeri, ok.
don corleone un nuk po flas per nje te 3 lal,
un po thoja se vajzat e prishin shoqerin,
un nje vajze qe e kam shoqe , i flas per dike p.sh
per nje vajze tjeter, me pelqen ajo vajze i them, dhe kam deshir te njifem me te, vajza ben si interesante, thot bej cte duash, por nje shoqe nuk thot ashtu, por te ndihmon,
dhe i bie qe personat te hyjn ne konflikt, keshtu shkaterrohet shoqeria,
fillojn flasin me kunja, gjoja nuk i intereson, dhe te garantoj un per kete lal, se nuk eshte hera e pare qe ndodhin keto gjera ne shoqeri, ok.
MisterRAGNO-
Online Offline
Numri i postimeve : 126
Vendodhja : Milano (IT)
Koha e lire : qef
Puna : student
Registration date : 28/01/2008
Popullariteti : 15
Kredite : 6159
po dhe ne shembullin qe dhe behet fjale per nje te 3. Normal qe ashtu do te te pergjigjet. pse cfare pergjigje pret ti? Ke lidhur gje kerthizen me te? Jo. Athere?
Thjesht ajo nuk do te behet pjese e qellimit tend dhe do te terhiqet vetem kaq. Per kete ti duhet ta vleresosh, sepse neser pasneser ti do ndahesh me ate tjetren dhe do ja hedhesh fajet kesaj shoqes tende qe ajo u be shkak qe te lidheshe. Keshtu dashur padashur shoqeria mes jush merr fund.
Pastaj varet se cfare shoqerie ke. S'mund te kesh besim tek te gjithe. Jo cdo kush qe njeh do te te pergjigjet pro teje, dhe kete s'duhet ta marresh si shenje mendjemadhesie.....
Thjesht ajo nuk do te behet pjese e qellimit tend dhe do te terhiqet vetem kaq. Per kete ti duhet ta vleresosh, sepse neser pasneser ti do ndahesh me ate tjetren dhe do ja hedhesh fajet kesaj shoqes tende qe ajo u be shkak qe te lidheshe. Keshtu dashur padashur shoqeria mes jush merr fund.
Pastaj varet se cfare shoqerie ke. S'mund te kesh besim tek te gjithe. Jo cdo kush qe njeh do te te pergjigjet pro teje, dhe kete s'duhet ta marresh si shenje mendjemadhesie.....
DON un nuk mund ti hedh fajin askujt nese ndodh qe ndahem me nje vajze , dhe mqs thua ti ..... pa prezanton nje shoqa ime, por sa per shoqerin un shoqerin e zgjedh si jam dhe vete, nuk kam shoqeri te madhe, se sot shoqeria te prish,
dhe tek e fundit, nje njeri nese ti nuk e njef dhe ke pir 2 her kafe me te nuk mund ta quash shok, ok
do shum koh te besh nje shok te vertet lol,
dhe shoqeria e vertet nuk ka konflikte por mirkuptime dhe mendime te respektuar ndermjet shokeve dhe shoqeve.ok
dhe tek e fundit, nje njeri nese ti nuk e njef dhe ke pir 2 her kafe me te nuk mund ta quash shok, ok
do shum koh te besh nje shok te vertet lol,
dhe shoqeria e vertet nuk ka konflikte por mirkuptime dhe mendime te respektuar ndermjet shokeve dhe shoqeve.ok
MisterRAGNO-
Online Offline
shoqeri ndermjet nje vajze e nje djale mund te kete por nuk eshte dhe teper e sinqerte..pak e veshtire..
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6284
epo eshte shume e vshtire te gjesh nje shoqeri te atille o ragno, pa interesa, intriga apo ku e d une se cfare. Sot kursi drejtohet gjithnje e me shume nga interesi keshtu qe... them se eshte shume e veshtire...
MENDOJ DHE JAM PLOTESISHT E SIGURTE QE EKZISTON SHOQERIA E PASTER DHE E SINQERTE MES NJE DJALI DHE NJE VAJZE..................E NQS ARRIHET NE ATE PIKE QE DJALI TI PROPOZOJE VAJZES DO TE THOTE QE SKA QENE E TILLE (SHOQERI) PO THJESHT PRETEKST PER TE NDENJUR BASHKE E PER TE "PERFITUAR" RASTIN PER TU DEKLARUAR NE MOMENTET SENTIMENTALE ME TE VESHTIRA TE VAJZES.........
Angel Girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 301
Vendodhja : JASHTE SHQIPERISE
Koha e lire : gallata me shoqerine,pc,tel,xhiro...etj
Puna : UNIVERSITET
Registration date : 03/08/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6328
po mire o angel, pse e shikoni ju femrat nga ky kendveshtrim? Pse nje miqesi nuk mund te perfundoje ne romance? Pse e shikoni si nje perfitim nga ana e djalit?
MBASE NGAQE UNE I KAM GJERAT E NDARA....DASHURINE VEC E SHOQERINE VEC E NUK PARA E KAM ZAKON TI PERZIJ GJERAT.....................PASTAJ NUK THEM PERFITIM NE ATE ASPEKT PO NE KUPTIMIN QE GJUAN RASTIN PER TE BERE NJE HAP PARA NDERKOHE QE NUK MUND TE ISHTE E MUNDUR KUR KONSIDEROHESHIN THJESHT SHOKE..............NUK E DI NE U SHPJEGOVA TAMAM ASHTU SIC E MENDOJ GJITHSESI TE PAKTEN U MUNDOVA....
Angel Girl-
Online Offline
degjo. une jam i mendimit qe nje lidhje duhet te filloje patjeter nga miqesia. PSe do te thuash ti. E para, nese ke pasur miqesi me dike dhe ai/ajo te pelqen athere ti ke nje fare si te them... informacioni rreth atij/asaj. E ke pare si eshte sjelle ne momente te veshtira per ty. Sigurisht, nuk po flas qe ke shoke/shoqe, bjeru te gjitheve se sdo dalesh pa gje.. jo nuk them kete... por eshte nje baze e forte per te filluar nje lidhje.
NGA MIQESIA PO, EPO NORMALE SE SKA SI TE JETE NDRYSHE,SE SMER CUPEN/CUNIN E PARE QE TE SHOHIN SYTE DHE ASHTU PA E NJOHUR PA GJE VENDOS TE LIDHESH ME TE....JO JO JO JO ,AMA NJE SHOK QE E KE SHOK TE NGUSHTE NUK MUND TA BESH TE DASHUR...................NJE SHOK QE E KE NE RRETHIN TEND SHOQEROR MUNDESH,OSE SHOKUN/VELLAIN/CUNIN E TEZES SE SHOKUT TE NGUSHTE PO.......... ....SHOKUN E NGUSHTE UNE E KONSIDEROJ SI VELLA,,,,,FLAS PER VETE....
Angel Girl-
Online Offline
MisterRAGNO shkruajti:anisa ajo qe prish shoqerin eshte vajza, dhe te garantoj un ty per kete, se nga shoqeria lind dhe dashuria ndermjet njeri tjetrit,
por vajzat si gjithmon jan kokforte dhe mendjelehta,
un pershembull, nje vajze nese do ta kisha shoqe nuk do ta propozoja kurr, por vajzat si xheloze qe jane dhe me ate xhelozine e tyre te pakuptueshme, e prishin miqesine,
se nuk e dine fare cfar do te thote fjala miqesi ndermjet dy njerezve me sekse te kunderta. ok zemer
Me duket shume pa baze ky llogjikim,fakti qe te ka ndodhur ty nuk do thote se eshte keshtu(nuk ke mundesi te garantosh).
Un personalisht nuk kam arritur te gjej nje shok,te gjithe ato qe un i mendoja si te tille me propozonin ne fund...dhe asnjehere nuk me shkonte ndermend te behesha xheloze per ndonje vajze qe u pelqente,perkundrazi i ndihmoja qe tu lidhnin me te!!
Por edhe se un nuk kam arrritur te kem nje shoqeri TE SINQERTE nuk mund te them qe nuk ekzistojne!!
p.s nuk eshte e vertet qe jane vajzat shkaku i prishjes ne PJESEN ME TE MADHE TE RASTEVE djemt fillojne e kruhen para..
Musafir- Vizitor
arla90 nuk di zemer se me ke, shoqerohesh ti por vajzt keshtu e kane, shpesh ikin shpesh vijne,
por ne shoqerine e sinqert, dashuria ekziston por ne menyre miqesie,jo ne menyre zenkash dhe propozimesh, flas gjithmon per ata qe kuptojne, se un nuk mund ti them shoqe nje vajze qe ka ardh 2 her te dale me shoperin time. ok
por ne shoqerine e sinqert, dashuria ekziston por ne menyre miqesie,jo ne menyre zenkash dhe propozimesh, flas gjithmon per ata qe kuptojne, se un nuk mund ti them shoqe nje vajze qe ka ardh 2 her te dale me shoperin time. ok
MisterRAGNO-
Online Offline
Mbase egziston po un personalisht nuk kam gjetur akoma nje shoqeri te tille...dh ejo per fajin tim!!
p.s avash me ate zemren ti!!
Musafir- Vizitor
mbase nuk do ta gjesh dhe per ca kohe arla, pasi dhe une kur kam qene ne moshen tende nuk e kisha nje shoqeri te tille. Por me kalimin e viteve dhe njeriu piqet dhe kupton qe s'mund te beje pa miqte, shoqerine....
Ne moshen e adoleshences te gjithe jane te prirur per tu lidhur, per te provuar dashurine e pare dhe ne kete kohe gjeja e fundit qe te shkon ndermend eshte miqesia e paster me nje vajze. Te pakten ne djemte kete e kemi ne plan te fundit, per te mos thene se kemi ne plan. Per ne (ne kete moshe) rendesi ka qe te kemi te dashur dhe me kushtin qe mund te na kushtoje rende. Me vone njeriu e kupton dhe fillon ben dhe dallimet duke i dhene pozicionin e tyre miqeve, familjes, te dashurit/es....
Ne moshen e adoleshences te gjithe jane te prirur per tu lidhur, per te provuar dashurine e pare dhe ne kete kohe gjeja e fundit qe te shkon ndermend eshte miqesia e paster me nje vajze. Te pakten ne djemte kete e kemi ne plan te fundit, per te mos thene se kemi ne plan. Per ne (ne kete moshe) rendesi ka qe te kemi te dashur dhe me kushtin qe mund te na kushtoje rende. Me vone njeriu e kupton dhe fillon ben dhe dallimet duke i dhene pozicionin e tyre miqeve, familjes, te dashurit/es....
Mbase..Do me pelqente shume te gjeja nje shok TE SINQERT..
Musafir- Vizitor
arla90 shkruajti:
MisterRAGNO-
Online Offline
per mendimin tim,femra dhe mashkulli do te kene shoqeri te sinqert vetem e vetem ne rastin qe te dy jane te martuar,dhe e dashurojn vertet bashkshortin tyre,se nese jan te lidhur,apo beqar ateher do ken shoqeri ne fillim por pasi ta ken njofur shume mire njeri tjetrin dhe te ndihen mir kur jan bashk.atere,eshte e sigurte se do linde nje ndjenj midis tyre,dhe sdo kete me shoqeri
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Popullariteti : 0
Kredite : 6091
KJO S HEQ FAKTIN QE GJERA QE NDODHIN JAN... SHOQERIA MUND TE SHNDERROHET NE DASHURI... OSE PER ME MIR.. KUJTOHET SE ESHT DASHURI POR SHPESH ESHT VEC NJE FLLAD.. QE ZHDUKET.. QE BEN PUN VETEM PER TE PRISHUR SHOQERIN .. KAQ!!
Guest- Vizitor
Nuk e besoj se ka mundesi qe te qendroj nje shoqeri e sinqert ne mes nje vajze dhe djali ,pasi qe ne si popull jemi shum naiva dhe cdoher mendojm diqka me shum se nje shoqeri .
Ne ket drejtim jan meshkujt me te prirur per te menduar diqka me shum se nje shoqe .
Ne ket drejtim jan meshkujt me te prirur per te menduar diqka me shum se nje shoqe .
Blendi-
Online Offline
Numri i postimeve : 23
Registration date : 24/03/2008
Popullariteti : 0
Kredite : 6088
hi
un per vete them se ka , se kam vet shoqeri te
till me femra qe arrim te diskutojm edhe per
x mashkull , qe ajo e ka qef , por nuk e arrin dot ,,
edhe ka sa te duash shoqeri te til.....
till me femra qe arrim te diskutojm edhe per
x mashkull , qe ajo e ka qef , por nuk e arrin dot ,,
edhe ka sa te duash shoqeri te til.....
prikeni- pc + pc = shejtan
-
Online Offline
Numri i postimeve : 60
Vendodhja : atje ku kam qen
Koha e lire : ateje ku me pelqen
Puna : paradite bushim ,mbazdite pa pun..
Registration date : 28/03/2008
Kredite : 6102
un them po , po pse more keni keto mendime ka pse nuk ka,nuk e kan te tere mendjen firifiuu
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6162
epo hajt mbushu mendjen disave qe enderrojne me sy hapur
Blendi shkruajti:Nuk e besoj se ka mundesi qe te qendroj nje shoqeri e sinqert ne mes nje vajze dhe djali ,pasi qe ne si popull jemi shum naiva dhe cdoher mendojm diqka me shum se nje shoqeri .
..kjo eshte e verteta!!
Musafir- Vizitor
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ANGELINA JOLIE LIND NJE DJALE E NJE VAJZE
» VALLE AKA SOT SHOQERI QE MUND TI BESOHET?
» ku mund te gjej nje program qe te mund te krijoj muzike
» Djale i zoti apo pa vlere??
» VALLE AKA SOT SHOQERI QE MUND TI BESOHET?
» ku mund te gjej nje program qe te mund te krijoj muzike
» Djale i zoti apo pa vlere??
Faqja 2 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi