Femra dashuron aq sa mundet,mashkulli...
+3
shaban cakolli
Andi
NEO
7 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Femra dashuron aq sa mundet,mashkulli...
Femra dashuron aq sa mundet,MASHKULLI AQ SA DON!!
cfare mendoni per kete shprehje??
cfare mendoni per kete shprehje??
Musafir- Vizitor
Re: Femra dashuron aq sa mundet,mashkulli...
une smendoj hic fare sepse per mua kjo thenie nuk eshte e vertete. Pse mos te themi dhe te kunderten????
gjithsesi me kete thenie po perforcohet ajo ideja qe kam shprehur dhe me pare qe femrat dashurine e japin te teren dhe menjehere duke cuar ne konsumim te shpejt te saj. Prandaj them une qe femrat s'dine te japin dashuri me pikatore
gjithsesi me kete thenie po perforcohet ajo ideja qe kam shprehur dhe me pare qe femrat dashurine e japin te teren dhe menjehere duke cuar ne konsumim te shpejt te saj. Prandaj them une qe femrat s'dine te japin dashuri me pikatore
e ke thene gabim. Nese ju femrat nuk arrini ta beni per vete mashkullin tuaj athere cfare faji ka ai???
ashtu thua ti ee?
po pse vetem ne duhemi te ndahemi ne 4 pjes vetem per ti pelqyer mashkullit eeeeeeee
pse nuk mund ta beni edhe ju.. apo harrova un.
per ju esht gjithcka e duhur..
ne duhet te bejm kete .. ne duhet te bejm ate vetem per te qen ne vent te par x mashkullin...
po ju? cfar dreqin beni per ne?? pa me thuaj pak ti don!
po pse vetem ne duhemi te ndahemi ne 4 pjes vetem per ti pelqyer mashkullit eeeeeeee
ne duhet te bejm kete .. ne duhet te bejm ate vetem per te qen ne vent te par x mashkullin...
Guest- Vizitor
mashkulli iken sa andej ketej... pa serjozitet
Guest- Vizitor
anisa shkruajti:ashtu thua ti ee?
po pse cfare beni ju femrat qe u ndakeni ne 4 pjese per meshkujt????jemi ne meshkujt ne shumicen e rasteve qe ne fillim ndahemi ne ne 4-tersh per ju pastaj ju asgje sbeni vetem se sa sillni verdall djemt gjoja beni te veshtirat ne fillim dhe kur bini brenda pastaj nuk ndaheni kollaj duke u ber realisht ne keto momente ne 4 pjese (ketu po) per mashkullin me te cilin jeni lidhur.
jam shume dakort me andin.
ju ne fillim beni si te veshtira te thuash lere mooooooo lere se keto femrat ska zot se i kap. pastaj kur bini ne "rrjete" ( ) ....................
ju ne fillim beni si te veshtira te thuash lere mooooooo lere se keto femrat ska zot se i kap. pastaj kur bini ne "rrjete" ( ) ....................
un nuk e kisha fjalen para se vajzat te bien ne rrjet! un them kur dashuron.. dhe sapo djeli e kupton qe ke ren brenda me kok e kemb ben cmos per te ta ber jeten e veshtir.. duhet ti ti shkosh mbrapa.. dhe pse jo te behesh ne 4..
Guest- Vizitor
edhe une se kisha se para se te bien ne rrjet por e kisha kur kane rene ne rrjete.
mos bini nė rrjet,po ne shtrat,dhe dashuroni fort pa nenqmime,se femra dhe mashkulli,jane gjini qe i krijoj zoti per bashkėjetesė.
shaban cakolli- Shkrimtar & poet
-
Online Offline
Numri i postimeve : 329
Vendodhja : Gjermani
Puna : Poet-shkrimtar
Registration date : 12/07/2007
Popullariteti : 5
Kredite : 6441
Ka edhe meshkuj qe dashurojne me gjithe shpirte dhe bejne shume gabim qe ndjejne aq shume per njerez qe nuk ia vlejene.
Eri-B shkruajti:Ka edhe meshkuj qe dashurojne me gjithe shpirte dhe bejne shume gabim qe ndjejne aq shume per njerez qe nuk ia vlejene.
Po e thua nga ekseprienza o eri?
Musafir- Vizitor
mashkulli dashuron nje here,por kur dashurohet dashurohet njehere e mire(bie me kembe e me duar.. :) )
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6286
ero, ne jemi te prirur qe gjithmone te dashurojme njeriun e gabuar (si femrat ashtu dhe meshkujt). Cti besh, nganjehere dashuria ti ze syte dhe nuk te le te shikosh se cfare eshte reale.
hahahahah anisa_3. eshte e vertete qe kur biem biem me kembe e duar edhe koke madje, por nuk vritemi shume, po kur bien femrat vriten aq keq sa lendohen per shume kohe....
hahahahah anisa_3. eshte e vertete qe kur biem biem me kembe e duar edhe koke madje, por nuk vritemi shume, po kur bien femrat vriten aq keq sa lendohen per shume kohe....
Arla, nga eksperienca e kam.
Dono me sakte jemi te prirur te dshurojme mendjelehta qe nuk arsyetojne
Dono me sakte jemi te prirur te dshurojme mendjelehta qe nuk arsyetojne
Po edhe ne kemi faj dono qe leme te na mbysin.
Jo per gje po ceshte e verteta edhe neve na pelqejne ato!
Jo per gje po ceshte e verteta edhe neve na pelqejne ato!
hahahah anisa skam frike jo, po do kemi shume pune e do lodhemi e do konsumohemi shum ketu kam hall une :D:D:D
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» femra dhe mashkulli kane te njejtat te drejta?
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Meshkuj VS. Femra
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Meshkuj VS. Femra
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi