dashuri pa vlere!!!
4 posters
Faqja 1 e 1
dashuri pa vlere!!!
Sa herė jeni shtirur sikur keni qene te dashuruar ose sa herė shtireni si te tille?? ēfarė i ben njerzit te sillen ne kte menyre?? Ec se te shumtet e bėjnė kte gje, tregohuni te sinqerte dhe me tregoni te drejten. Jam shume kurioze ta di vecanerisht nga cunat, pse e bėjnė kte gje, duan ti shkaktojn dhimbje personit tjeter, me cilat tipa e bėjnė kte gje etj.
Musafir- Vizitor
Re: dashuri pa vlere!!!
Po e kerkon pergjigjen tek cunat e gabuar arla
Gjithsesi, kur dikush shtiret ne dashuri kuptohet menjehere. Te pakten dashurine une e konceptoj si dicka te shenjte ashtu sic eshte dhe martesa, pasi jane loje ndjenjat njerezore dhe vetem nje zemergur mund te vinte ne loje keto ndjenja.
Une nuk jam shtirur ndonjehere ne dashuri, dhe nuk do te arrija deri ne ate pike pasi shtirja do te thote zgjatje dhe per pak kohe e nje lidhjeje te "vdekur"....
Gjithsesi, kur dikush shtiret ne dashuri kuptohet menjehere. Te pakten dashurine une e konceptoj si dicka te shenjte ashtu sic eshte dhe martesa, pasi jane loje ndjenjat njerezore dhe vetem nje zemergur mund te vinte ne loje keto ndjenja.
Une nuk jam shtirur ndonjehere ne dashuri, dhe nuk do te arrija deri ne ate pike pasi shtirja do te thote zgjatje dhe per pak kohe e nje lidhjeje te "vdekur"....
edhe gocat shtiren o don... nuk jeni vetem ju... ndryshuan kohrat tani me sa duket..
Guest- Vizitor
a a a a anisa. Me ne fund doli nje femer dhe pranoi nje nga shume gjera qe jane te verteta por qe nuk pranohen nga vete ato.
Me tao qe e hajne kollaj. Me ke e beni? Pse pyetje eshte kjo? Me mendjelehtat. Me ato qe synojme nje objektiv dhe me pas... me fal shpirt nuk je tipi im!
Me asnje...nuk eshte ne tipin tim...
****MILKA****-
Online Offline
Numri i postimeve : 302
Vendodhja : In 1Pl4cE wHeRe LiVeS G4Ys,LeSbI4Ns,4Nd Em0z...
Koha e lire : ThInKiNg AbOuT y0u...
Puna : NoThInG...
Registration date : 08/07/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6353
ka dhe dashuri pa vlere . psh ato qe behen ne baze kontratash ose per lidhje interesiose ose ato qe jan martuar , nuk e duan me njeri-tjetrin por i lidh jeta bashke femijet shtepia e ku di un me se cfare
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6161
pas shume vitesh i martuar apo i lidhur, cdo dashuri kthehet e pavlere, te jeni te bindur per kete....
Similar topics
» Dashuri pa vlere!!!
» SI E KONCEPTONI FJALEN DASHURI?
» dashuri e re mbi plaget e te vjetres??
» DERDH LOT NJE DJALE PER DASHURI????
» SI E KONCEPTONI FJALEN DASHURI?
» dashuri e re mbi plaget e te vjetres??
» DERDH LOT NJE DJALE PER DASHURI????
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi