Ndjeheni krenar per shtetesine tuaj!!
+4
Sajmiri
NEO
Angel Girl
luku
8 posters
Faqja 1 e 1
Ndjeheni krenar per shtetesine tuaj!!
Dikur shqipetaret shquheshin per zgjaursi dhe trimeri..sot mbi te gjitha per kriminele!!
Ju sot ndjeheni krenar per vendlindjen tuaj??
Po ju qe jane jashte shteti ju ka rastisur ndonjehere te mos tregoni se nga vini sepse kishit turp??
Ju sot ndjeheni krenar per vendlindjen tuaj??
Po ju qe jane jashte shteti ju ka rastisur ndonjehere te mos tregoni se nga vini sepse kishit turp??
Edituar pėr herė tė fundit nga nė 2008-01-16, 22:25, edituar 1 herė gjithsej
Musafir- Vizitor
Re: Ndjeheni krenar per shtetesine tuaj!!
un kam pare disa qe kan bere nje gje te tille dhe kam mbet i habitur . Po edhe pse nuk jam edhe aq shume krenar qe jam shqiptar nuk kam per ta mohuar kurre kete gje sepse eshte me mire se te ishe grek ose ndonje gje tjeter
Vizitor- Vizitor
ta mohoj qe jam nga shqiperia? kurren e kurres..
kemi te mirat dhe te keqijat tona ashtu sic do vend tjeter.
POR GJITHMONE KRENAR QE JAM SHQIPETAR:)
kemi te mirat dhe te keqijat tona ashtu sic do vend tjeter.
POR GJITHMONE KRENAR QE JAM SHQIPETAR:)
luku-
Online Offline
Numri i postimeve : 5
Vendodhja : europe
Koha e lire : e lire
Puna : pune
Registration date : 18/12/2007
Popullariteti : 0
Kredite : 6184
KURREN E KURRES NUK MOHOJ NENSHTETESINE TIME...ESHTE ABSURDE,ESHTE VETMOHIM....AMA TE THEM TE DREJTEN,TE DREJTEN FARE CIK TURP ME VJEN JO NGA FAKTI QE JAM SHQIPETARE,PO NGA VEPRIMET QE BEJNE SHQIPTARET......ME VJEN ZOR NGA SHOQERIA,SE KUR LEXOJNE NEPER GAZETA SE C'BEJNE CA HORRA SHQIPERIE ME SHOHIN ME TJETER SY...JO AJO E.....A QE KANE NE GRUP E HAJDE MBUSHJU MENDJEN ATYRE QE NUK KA PYLL PA DERRA.....PO CDO DITE I NJEJTI AVAZ,NUK IU VE SHUME FAJ!
Angel Girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 301
Vendodhja : JASHTE SHQIPERISE
Koha e lire : gallata me shoqerine,pc,tel,xhiro...etj
Puna : UNIVERSITET
Registration date : 03/08/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6327
normal qe askush sdo e mohonte shtetesine dhe origjinen e tij. Normal qe pyll pa derra ska. po kur ka me shume derra se peme pylli kjo eshte problem. Kemi nje imazh shume te keq neper bote. Dhe mire te na behet. Jemi mesuar ta lavderojme veten shume , si ne nuk ka, jemi popull bujar, trim paqedashes etj etj. Por koha ka treguar te kunderten. NE JEMI E KEQJA E VETES SONE.
Kujtoni '97. Lufte civile. Lufte pa armik. Shkaterrim total i gjithckaje te ndertuar me aq mund. Jemi si ajo lopa qe e mbush koven dhe ne fund i jep shkelmin.
Jemi per turp, por prap se prap thelle ndihemi shqiptare, e ne te gjithe boten jemi te papare
Kujtoni '97. Lufte civile. Lufte pa armik. Shkaterrim total i gjithckaje te ndertuar me aq mund. Jemi si ajo lopa qe e mbush koven dhe ne fund i jep shkelmin.
Jemi per turp, por prap se prap thelle ndihemi shqiptare, e ne te gjithe boten jemi te papare
Don Corleone shkruajti:normal qe askush sdo e mohonte shtetesine dhe origjinen e tij. Normal qe pyll pa derra ska. po kur ka me shume derra se peme pylli kjo eshte problem. Kemi nje imazh shume te keq neper bote. Dhe mire te na behet. Jemi mesuar ta lavderojme veten shume , si ne nuk ka, jemi popull bujar, trim paqedashes etj etj. Por koha ka treguar te kunderten. NE JEMI E KEQJA E VETES SONE.
KOMPLIMENTET E MIA....KJO ESHTE NJE NDER GJERAT ME TE BUKURA QE KE THENE.......PO PERMIRESON DONO,BRAVO!!!!!!!!!!!
Angel Girl-
Online Offline
dukesh,dukesh se flet tere pasion...................sic duket e paske pike te dobet...................e kush se ka?! ciao klm
Angel Girl-
Online Offline
un krenar nuk jam, por shqiptar jam.
dhe megjithato qe degjoj,neper TV per budallenjte qe bejne budallalliqe, ta hane dhe tjeret, kjo eshte turp qe i ben popullit nuk eshte krenari,se cfaje kan njerzit e ndershem, hallexhinjte, per ato qe bejn tjeret,
dhe kam pare shum njerez te urrehen per kete gje, vetem perse jan shqiptar, se pikerisht, po vrave dhe preve, nuk te mburr njeri, por shqiptari e ka pas zakon dhe nuk ka ndermend ta heq kete ves, por mos harroni se injoranca e shqiptarit kriminel shkaterron gjithe hallexhinjte dhe familjet e ndershme.
dhe megjithato qe degjoj,neper TV per budallenjte qe bejne budallalliqe, ta hane dhe tjeret, kjo eshte turp qe i ben popullit nuk eshte krenari,se cfaje kan njerzit e ndershem, hallexhinjte, per ato qe bejn tjeret,
dhe kam pare shum njerez te urrehen per kete gje, vetem perse jan shqiptar, se pikerisht, po vrave dhe preve, nuk te mburr njeri, por shqiptari e ka pas zakon dhe nuk ka ndermend ta heq kete ves, por mos harroni se injoranca e shqiptarit kriminel shkaterron gjithe hallexhinjte dhe familjet e ndershme.
MisterRAGNO-
Online Offline
Numri i postimeve : 126
Vendodhja : Milano (IT)
Koha e lire : qef
Puna : student
Registration date : 28/01/2008
Popullariteti : 15
Kredite : 6158
NORMAL QE NDIHEM KRENARE!!!!
edhe pse ne shqipetaret nk kemi reputacion nga me te miret, kjo nk do te thote qe une duhet te mohoj prejardhjen time....nk jam ndjere kurre ne siklet te them qe jam shqiptare!! tani dihet qe jo te gjithe jane njesoj....sic ka njerez te keqinj ka edhe te mire, dhe secili duhet ti leje vend vetes kudo qe shkon!
edhe pse ne shqipetaret nk kemi reputacion nga me te miret, kjo nk do te thote qe une duhet te mohoj prejardhjen time....nk jam ndjere kurre ne siklet te them qe jam shqiptare!! tani dihet qe jo te gjithe jane njesoj....sic ka njerez te keqinj ka edhe te mire, dhe secili duhet ti leje vend vetes kudo qe shkon!
miss independent- nruja e Neos
-
Online Offline
Numri i postimeve : 186
Vendodhja : do doja shume ne SHQIPERI....por.....
Puna : shkolleeeeeeeee......
Registration date : 23/01/2009
Popullariteti : 3
Kredite : 5860
:ne qef:o sa mir me qen shqipetare.............. po kemi shum raste qe pa more shtetesin ee atij shteti po mohojne shtetesin e vete...mjere per ata mjerane, se kurr ne shpirtin e vet zdo gjejne derman
adiii-
Online Offline
Numri i postimeve : 964
Registration date : 04/06/2008
Popullariteti : 8
Kredite : 6032
Jo kur skam mecefur shtetesin time se jam krenare qe jam shqiptare!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi