Cila eshte dashuria e vertet???!
+4
Angel Girl
AcTioN
NEO
Eri-B
8 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Cila eshte dashuria e vertet???!
Cila mendoni se mund te quhet dashuri e vertet:
-te dashurosh pa pyetur per asgje,te besh cdo cmenduri per te pa menduar se neser mund te zhgenjehesh,te shpresosh qe ai/ajo do te jete prane teje ne cdo sek te jetes,mos kesh turp ti thuash qe nuk rri dot pa te...
-Apo te dashurosh duke menduar per te nesermen,te japesh dashurine me pikatore nga frika se mos zhgenjehesh,mos ta japesh veten se e do keshtu asaj nuk do ti "rritej mendja",,,,???????
-te dashurosh pa pyetur per asgje,te besh cdo cmenduri per te pa menduar se neser mund te zhgenjehesh,te shpresosh qe ai/ajo do te jete prane teje ne cdo sek te jetes,mos kesh turp ti thuash qe nuk rri dot pa te...
-Apo te dashurosh duke menduar per te nesermen,te japesh dashurine me pikatore nga frika se mos zhgenjehesh,mos ta japesh veten se e do keshtu asaj nuk do ti "rritej mendja",,,,???????
Musafir- Vizitor
Re: Cila eshte dashuria e vertet???!
E para eshte me teper aventure
E duta eshte afatgjate
Nuk di cte them.
E duta eshte afatgjate
Nuk di cte them.
une jam per te dyten, shinat e trenit njehere shtrohen jo 100 here . kam kete mendim sepse eshte me mire qe ne dashuri te mos konsumohen te gjitha etapat e saj menjehere pasi ne te kundert do te conte ne merzitje ose monotoni ne lidhje.
Me pelqen arsyetimi o Donit keshtu qe edhe une povotoj per te dyten.
esht e thjesht fare per te ekzistuar thjesht dashuria par esht pastaj te tjerat jan thjesht disa aventura edhe e para aventur esht por cik me e komlikuar se te tjerat :)
AcTioN-
Online Offline
Numri i postimeve : 24
Vendodhja : tiran
Koha e lire : motorr
Registration date : 28/08/2007
Popullariteti : 0
Kredite : 6296
o arla o puna lale qe kshu si kan rrjell ngjarjet si femrat si meshkujt qe thoni ju jan bo isoj thjesh si meshkujte e femrat bashk rrin bashk sa per nje aventur te bukur edhe ato fjal sekzistojn me a kupto kaaa rob po jan pak si meshkuj e femra faleminderitt klm te gjith
AcTioN-
Online Offline
Numri i postimeve : 24
Vendodhja : tiran
Koha e lire : motorr
Registration date : 28/08/2007
Popullariteti : 0
Kredite : 6296
Don_Corleone shkruajti:une jam per te dyten, shinat e trenit njehere shtrohen jo 100 here . kam kete mendim sepse eshte me mire qe ne dashuri te mos konsumohen te gjitha etapat e saj menjehere pasi ne te kundert do te conte ne merzitje ose monotoni ne lidhje.
UAAAAAAA PO ME CUDIT DON CORLEONE....TE IMAGJINOJA NDRYSHE....
CMQ EDHE UNE JAM PER TE DYTEN....LEZETI ESHTE AVASH AVASH SE C'KUPTIM DO KISHTE PO TE ISHTE OFF LIMITS???DO DIGJEJ SHPEJT E SHPEJT SI NJE FIJE KASHTE PA LENE AS HI...(UPUPUPUPU SA TE THELLA PO ME DUKEN KETO MENDIMET E MIA SOT....S.O.S ME DUHET NJE KOMERDARE SE RREZIKOJ TE MBYTEM....
Angel Girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 301
Vendodhja : JASHTE SHQIPERISE
Koha e lire : gallata me shoqerine,pc,tel,xhiro...etj
Puna : UNIVERSITET
Registration date : 03/08/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6327
ah e shkreta ti sa keq po me vjen qe po mbytesh, merre kete komerdaren :icon13: ..... u me fal qenka e shpuar :D:D:D
o angel, po si me imagjinoje moj aman hee??? :D:D
o angel, po si me imagjinoje moj aman hee??? :D:D
hahahaahah ero, megjithese me pelqen te jem aventurier, nuk jam i tille :D:D:D:D:D
DON CORLEONE AVENTURIER????? KURREN E KURRES(TE PAKTEN KESHTU E IMAGJINOJ UNE,JO SE ME INTERESON SHUME TA DI PO HAJT MO SA ME BO NJA 5PARE MUHABET... :-P) MGJTH E MENDOJA TE PANDJESHEM,ARROGANT,EGOIST,ETJ ETJ SI KETO PO JO AVENTURIER...NUK DUKET I TILLE...RESP
Angel Girl-
Online Offline
hahahhahaahaha angel, kam qesh me lot me keto qe ke shkruar. Po mire moj vajze pse merresh me thashetheme heee? :) Po e di une se kush te ka fryre ne vesh ty, po sa te vije ajo prap ne forum po ia rregulloj une qejfin asaj, perndjekje dite pas dite kam per ti bere :)
jo s esht i till doni, angel!! e ke plotesisht GABIM!
Guest- Vizitor
anisa shkruajti:jo s esht i till doni, angel!! e ke plotesisht GABIM!
UPUPUUUUU....SORRY!!!! NUK E NJOH DONIN AQ SA TY,PO THJESHT SHPREHA MENDIMIN TIM...PASTAJ UNE SHPREEEEEEEESOJ TE MOS JETE ASHTU.... PER TE MIREN E "NUSES" SE VET
Angel Girl-
Online Offline
epo si dijne ca gjera keta me ero. Te me njofesh mua mi angel, larg qofte dmth , do e marresh vesh se ku ka dasht me dale anisa. Keshtu qe, back off
U LARG QOFTE!!!!!! PO NJE GJE NUK KUPTOJ UNE MO DONO......................PO PSE KAPESH GJTHMN ME MUA????? KE TE DREJTE,NUK TE NJOH AQ SA TE TJERET/AT AMA MENDIMIN TIM E JAP GJITHSESI EDHE PSE I GABUAR,AMA ESHTE I IMI...
JEMI NE DEMOKRACI O TE KEQEN... :lol:
PS:O ERO THASHE "NUSE" DHE JO NUSE PIKERISHT NGA FAKTI SE MEQE NUK E NJOH DONIN NUK DUA TA FUS NE NGATERRESE ME NDONJEREN....
JEMI NE DEMOKRACI O TE KEQEN... :lol:
PS:O ERO THASHE "NUSE" DHE JO NUSE PIKERISHT NGA FAKTI SE MEQE NUK E NJOH DONIN NUK DUA TA FUS NE NGATERRESE ME NDONJEREN....
Angel Girl-
Online Offline
Aha, sa thelle paska qen kjo pune.
Akoma nuk e ke kuptua se eshte i ndershem ai. Apo jo mo dono?
Akoma nuk e ke kuptua se eshte i ndershem ai. Apo jo mo dono?
NUK E VE NE DYSHIM NDERSHMERINE E DONIT...PO ME MIRE TE TREGOHEM E KUJDESSHME...SE KU I DIHET?!... :o :lol: :lol:
Angel Girl-
Online Offline
ashtu te do partia, te kujdesshme, se cfare nuk ndodh. jam shume i zerrikshem une. meqe ra fjala per pune rreziku, para ca ditesh lexova ne gazete dicka qe me habiti, dhe mbase mund ti ndodhe ndonjeres ketu ne forum keshtu si online :D:D:D:D:D:D:D
Nje punonjese e McDONALD lindi foshnjen e e saj ne ambjentet e punes . Deri ketu ska asgje per tu cuditur. Por e bukura vjen me pas. Ajo deri ne momentin qe lindi nuk e dinte qe ishte shtatzene, dhe kur pati dhimbje te forta shkoi ne wc e fastfoodit dhe me ndihmen e nje shoqeje te saj dhe mjekut qe e keshillonte nga telefoni lindi nje femije.
Keshtu angel ruhu se si dihet. Mund te jem shume i rrezikshem per ty. :D:D:D:D:D:D:D:D
Nje punonjese e McDONALD lindi foshnjen e e saj ne ambjentet e punes . Deri ketu ska asgje per tu cuditur. Por e bukura vjen me pas. Ajo deri ne momentin qe lindi nuk e dinte qe ishte shtatzene, dhe kur pati dhimbje te forta shkoi ne wc e fastfoodit dhe me ndihmen e nje shoqeje te saj dhe mjekut qe e keshillonte nga telefoni lindi nje femije.
Keshtu angel ruhu se si dihet. Mund te jem shume i rrezikshem per ty. :D:D:D:D:D:D:D:D
MOS TE TE BREJE MERAKU DONO......SE I RUHEM VETE RREZIKUT....
PS:KU DREQIN E LEXOVE KETE???GJE ME MAKABER E ME TE SHPIFUR NUK KISHA DEGJUAR NDONJEHERE....
PS:KU DREQIN E LEXOVE KETE???GJE ME MAKABER E ME TE SHPIFUR NUK KISHA DEGJUAR NDONJEHERE....
Angel Girl-
Online Offline
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Si i imagjinoni antaret e forumit
» Cila eshte frika juaj me e madhe??
» Cila eshte cmenduria me e madhe qe keni bere??
» Cila eshte frika juaj me e madhe??
» Cila eshte cmenduria me e madhe qe keni bere??
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi