Puthja e pare
+21
anisa
shaban cakolli
ENGJELLUSHA
rrita
The Bloody Alboz
Engjelli shqiptare
donjeta-teen angeles
Shejtanka
agim
kosta
Sajmiri
Almarin
anisa_3
MisterRAGNO
happy girl
bardhi
Eri-B
****MILKA****
NEO
triniti
Andi
25 posters
Faqja 4 e 4
Faqja 4 e 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Puthja e pare
puthjen e par e kam mare nga nje mamie ne maternitet(me duket se kshu quhen ato infermjeret qe punojne ne maternitet)se kam qen shum i bukur
puthjen e par te vertet e kam mare nga nje "kureve"dmth nga njera qe ishte profesjoniste ne puthje pershkrim:
ishte ora 22:00 shkova ne shtepin e saj ishte me motren babin babin e kishte ne gjum (babai i ksaj goces ishte pianec i modh )motra ishte ne ballkon tu shkrujt sms u ula ne divan me te (une qe mendoja se do e jepsha nje nga ato puthjet plot romanticitet po jo...sa e afrova pak ajo me futi llapen u habita.....to be continet
neser:ne shpine e shoqe e takova dhe e zhvesh etj puthja e e hera e par ne shtrat me nje goce kishin diferenc 1 dite...........
puthjen e par te vertet e kam mare nga nje "kureve"dmth nga njera qe ishte profesjoniste ne puthje pershkrim:
ishte ora 22:00 shkova ne shtepin e saj ishte me motren babin babin e kishte ne gjum (babai i ksaj goces ishte pianec i modh )motra ishte ne ballkon tu shkrujt sms u ula ne divan me te (une qe mendoja se do e jepsha nje nga ato puthjet plot romanticitet po jo...sa e afrova pak ajo me futi llapen u habita.....to be continet
neser:ne shpine e shoqe e takova dhe e zhvesh etj puthja e e hera e par ne shtrat me nje goce kishin diferenc 1 dite...........
lorenc-
Online Offline
Numri i postimeve : 390
Vendodhja : lezhe
Koha e lire : intenet
Puna : paradite rri masdite pushoj
Registration date : 10/12/2008
Popullariteti : 1
Kredite : 6259
Faqja 4 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SHKOLLA E PARE SHQIPE DATON 4 SHEKUJ ME PARE