dite barbare
5 posters
Faqja 1 e 1
dite barbare
sot qa nuk ndigjon njeri vret familien ,vllai vret te vellain ,motren ,babai perdhunon te bijen ,kusheriri vret kusheririn,qa shqiperie qe eshte sot ...
.
.
Re: dite barbare
a e degjuat per ate plakun e plaken qe ishin mbytur me helm se ishin zene me djalin sa keq
eshte me te vertete per te ardhur keq. Djali me duket i kishte perzene nga shtepia. Por me tragjik ishte fakti qe ata e kishin hapur vete gropen ku do varroseshin.
Sbehemi si njerez ne....
Sbehemi si njerez ne....
ej nuk ndodhin vetem tek ne keto
un udhetoj shpesh neper europ dhe cfare nuk degjon dhe andej thjesht nuk ishim mesuar ne me keto ngjarje
qe jan te renda nuk kane diskutim por ... larg b.. tone
dhe familja duhet me shum pune jo vetem ti ushqejne femijet por me shum e dukat e dashuri ne familje e nuk do ndodhin kaq shum tragjedi
un jo qe si bej keq familjes po nuk e kuptoj dot diten e jeten pa ta
i kam te ter jasht po flas cdo dit ne msn e yahoo
i dua me duan
por edhe te tjerve si bej keq, nese do shihnin pak me shum punen tone e jo te tjerve di ishte me ndryshe
nejse mendimi im ciao
un udhetoj shpesh neper europ dhe cfare nuk degjon dhe andej thjesht nuk ishim mesuar ne me keto ngjarje
qe jan te renda nuk kane diskutim por ... larg b.. tone
dhe familja duhet me shum pune jo vetem ti ushqejne femijet por me shum e dukat e dashuri ne familje e nuk do ndodhin kaq shum tragjedi
un jo qe si bej keq familjes po nuk e kuptoj dot diten e jeten pa ta
i kam te ter jasht po flas cdo dit ne msn e yahoo
i dua me duan
por edhe te tjerve si bej keq, nese do shihnin pak me shum punen tone e jo te tjerve di ishte me ndryshe
nejse mendimi im ciao
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6160
kjo ndodh sepse ne shqiptaret jemi gjaknxehte dhe nuk mendohemi dy her per veprimin qe bejme,sidomos keto kohet e fundit ne shqiperi ndodh shpesh,arrihet deri aty sa vriten vllai me vllane per nje pellembe toke......
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi