INSTRUKSIONE RRETH INSTALIMIT TE KASPERSKY
+2
Eri-B
NEO
6 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
INSTRUKSIONE RRETH INSTALIMIT TE KASPERSKY
Athere, Per mendimin tim antivirusi me i mire dhe qe nuk e lodh kompjuterin tuaj eshte kaspersky. Une kete perdor dhe me te vertete eshte antivirus 1-sh. Gjithcka kalon nepermjet filtrave te tij per te mundesuar nje navigim te sigurt ne internet.
Le te fillojme me instruksionet:
Se pari, ju nevojitet setup i ketij antivirusi qe mund ta shkarkoni KETU
Se dyti, ju nevojitet licenca per ta aktivizuar ate ne menyre qe te punoje me te drejta te plota. ( p.s Licencen 3 vjecare e disponoj une, nuk gjendet per tu shkarkuar, )
Se treti, ketu KUJDES !!!!!! Mos nisni instalimin e ketij antivirusi pa u siguruar qe te keni hequr me pare antivirusin e vjeter , pasi nese do instaloni antivirus mbi antivirus athere do coni ne bllokim te pashmangshem te sistemit.
vazhdon......
Le te fillojme me instruksionet:
Se pari, ju nevojitet setup i ketij antivirusi qe mund ta shkarkoni KETU
Se dyti, ju nevojitet licenca per ta aktivizuar ate ne menyre qe te punoje me te drejta te plota. ( p.s Licencen 3 vjecare e disponoj une, nuk gjendet per tu shkarkuar, )
Se treti, ketu KUJDES !!!!!! Mos nisni instalimin e ketij antivirusi pa u siguruar qe te keni hequr me pare antivirusin e vjeter , pasi nese do instaloni antivirus mbi antivirus athere do coni ne bllokim te pashmangshem te sistemit.
vazhdon......
Re: INSTRUKSIONE RRETH INSTALIMIT TE KASPERSKY
Me poshte po paraqes ne menyre te detajuar hapat e instalimit te antivirusit dhe licenses se tij.
Kujtoj qe te gjithe ata qe duan licencen te me dergojne me mesazh privat adresen e e-mailit ku ata duan tju dergohet kjo licence
Kujtoj qe te gjithe ata qe duan licencen te me dergojne me mesazh privat adresen e e-mailit ku ata duan tju dergohet kjo licence
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» RRETH VIRUSEVE
» informacione rreth hacker-it
» KERKOJ NJE LICENCE KEY PER KASPERSKY QUNA..
» si mund te gjej licence per kaspersky 6
» ndihme rreth pc-s urgjentisht mundesisht
» informacione rreth hacker-it
» KERKOJ NJE LICENCE KEY PER KASPERSKY QUNA..
» si mund te gjej licence per kaspersky 6
» ndihme rreth pc-s urgjentisht mundesisht
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi