A duhet te jete psikologjia lende shkollore
+2
prikeni
NEO
6 posters
Faqja 1 e 1
A duhet te jete psikologjia lende shkollore
Psikologjia eshte nje dege qe ndihmon shume per te kuptuar njeriun dhe natyren e tij.
Mendoni se kjo duhet te ishte nje lende shkollore apo eshte dicka teper specifike per tu mesuar ne nje gjimnaz??
Mendoni se kjo duhet te ishte nje lende shkollore apo eshte dicka teper specifike per tu mesuar ne nje gjimnaz??
Musafir- Vizitor
Re: A duhet te jete psikologjia lende shkollore
une them qe duhet te jete si lende ne shkolle. di qe filozofia eshte si lene ndersa psikologjia nuk e di eshte apo jo. se per cfare ju duhet filozofia une se kam marre cesh asnjehere, prandaj tere shqiptaret kane dale filozofe te medhenj
por cfar te duhet teoria ,, kur ne shqiperi kan praktiken qene klasen e 8 ,, per mua nuk duhet se ne jemi te praketikes edhe jo shum te toris ......
prikeni- pc + pc = shejtan
-
Online Offline
Numri i postimeve : 60
Vendodhja : atje ku kam qen
Koha e lire : ateje ku me pelqen
Puna : paradite bushim ,mbazdite pa pun..
Registration date : 28/03/2008
Popullariteti : 15
Kredite : 6103
psikologjia te ndihmon priken per te kuptuar jeten dhe mos te besh gabime. dhe nese nje prind nuk ka disa nocione se si mund te edukohet nje femije, athere eshte e kote dhe shoqeria do degradoje perdite e me shume, sic po ndodh sot. duhet theksuar fakti qe dhe shkolla nuk mund te mbaje e vetme peshen per edukimin e te rinjeve.....
jam plotesishet dakort me ty.. por ketu nuk eshte fjala per te futur nje len de re , edhe e keqa eshte se ketu mungon senci i te me suarit, edhe shkolla eshte kthyer ne nje biznes, ku mesuesit shikojn qe te fitojn lek ,ne vend qe te japin die .. edhe keshtu hy ne pun fjala e urt,,, qe peshku qelbet nga koka edhe jo nga bishti,,,,,, apo jo .....
prikeni- pc + pc = shejtan
-
Online Offline
Numri i postimeve : 60
Vendodhja : atje ku kam qen
Koha e lire : ateje ku me pelqen
Puna : paradite bushim ,mbazdite pa pun..
Registration date : 28/03/2008
Popullariteti : 15
Kredite : 6103
ashtu eshte, po prap une jam i mendimit se nese ata qe frekuentojne shkollen te kene interes me te larte ndaj saj athere sbesoj se mesuesit do kerkonin lek. ata qe kerkojne mesime private, shkojne ne keto kurse me faktin qe aty do mesojne, kur ne fakt keto gjera qe do mesojne jane te njejtat me ato qezhvillohen ne shkolle. per me teper mesuesit nuk kane faj. po te marresh ate rroge qe marrin ata dhe duke marre parasysh faktin me veshtiresite qe ata perballen cdo dite, shkatrrim nervash me adoleshentet, pluhri i shkumsit etj. athere cdo kush do mundohej te marre dicka me shume ne cdo menyre te mundshme.
-Definitivisht qe po,un per 1 vit psikologjin e kam pas si lend shkollore,dhe padyshim me ka ndihmuar shum,
edhe patjeter duhet qe qdo shkoll si ne Kosove ashtu edhe ne Shqiperi te ket psikologun e shkolles.
edhe patjeter duhet qe qdo shkoll si ne Kosove ashtu edhe ne Shqiperi te ket psikologun e shkolles.
Mendon qe psikologjia duhet te jet lend ne qdo shkoll sepse na ndimin shum.
Donjeta do te isht mir qe qdo shkoll ta kisht psikolog po mir do isht ti rrisnin rrogat e profesorave e pastaj te vinte me shum se nje psikolog se te gjtha kan nevoj per te haha nje nuk mund te kontrollj te gjith shkollen
Donjeta do te isht mir qe qdo shkoll ta kisht psikolog po mir do isht ti rrisnin rrogat e profesorave e pastaj te vinte me shum se nje psikolog se te gjtha kan nevoj per te haha nje nuk mund te kontrollj te gjith shkollen
Ada- Ylli Hapsires
-
Online Offline
Numri i postimeve : 162
Vendodhja : ne mars
Koha e lire : luaj me alien
Puna : vėshtroj hapsiren mos po na sulmon dikush
Registration date : 25/10/2008
Popullariteti : 5
Kredite : 5925
Dijada tash ti ke Psikologji,un nuk kam pasur ne klas te 10 ndersa ti tash ne klas te 11..
Un mendoi thjesht se ,eshte e mir per qdo njeri
Un mendoi thjesht se ,eshte e mir per qdo njeri
UNE MENDOJ QE DUHET TE JETE PSIKOLOGJIJA LENDE SHKOLLORE
GENTA-
Online Offline
Numri i postimeve : 176
Vendodhja : tiran
Registration date : 06/02/2010
Popullariteti : 0
Kredite : 5583
edhe une jam e mendimit se psikologjia duhet te jete si lend ne shkolle.filozofia eshte dhe behet vetem ne vit te 4.nuk mendoj se eshte kot filozofia,un personalisht mezi po e pres:))sivjet,per vitet e para qe erdhen nga shkollat 9 vjecare,jane shtuar disa lende te reja por qe mua me duken pa pike kuptimi.sikur te kishin vendosur psikologjine do i kishin bere nder ktij brezi,jane mos o zot....sigurisht qe psikologjia kerkon nxenes te zgjuar,por po te mos ishte nje liber shum voluminoz psh,dhe te kishte ca gjera te rendesishme qe duhet ti dime,do ishte sh mire
dreamysmart-
Online Offline
Numri i postimeve : 328
Vendodhja : jo atje ku dua..
Koha e lire : lexoj libra kohe e pa kohe...
Puna : te shkoj ne shkolle :P
Registration date : 29/04/2010
Popullariteti : 3
Kredite : 5725
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi