NOKIA VS. iPhone
3 posters
Faqja 1 e 1
NOKIA VS. iPhone
Nokia ka vendosur te bej nje hap te madh per tiu kundervene pajisjes me te popullarizuar celulare iPhone, pasi qe thashethemet per Nokian e re Tube po behen cdo dite e me te verteta.
Ekzistimin e Tube e ka vertetuar Tom Libretto, nenkryetari i forumit Nokia ne fjalimin e e tij te mbajtur ne konferencen Evens Data ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.
Ne fakt, behet fjale per nje pajisje celulare me te cilen pothuajse ne teresi udhehiqet nepermjet ekranit te ndjeshem ne prekje, sikur edhe ne iPhone dhe shume humbes te quajtur iPhone killer".
Ne fotografite te cilat kane rrjedhur ne internet shihet teresisht pjesa e perparme e cila eshte ekran, derisa emertimi i plote i kesaj pajisje multimediale do te duhej te ishte Nokia 5800 Tube. Te dhenat e varfra mbi Nokian e re jane se ka ekran prej 3.2 incesh me mundesi te paraqitjes se 16 milione ngjyrave, sigurisht do te jete 3G qe aktualisht eshte perparesi ndaj iPhone-it.
Opsionet standarde do te jane lidhje Wi-Fi, bluetooth, sigurisht edhe GPS si dhe kamere prej 3.2 megapikselesh. Softuer i cili do te bashkoje te gjitha funksionet e Tube-it me gjase do te jete ndonje Symbian i prodhuar vecanerisht per kete pajisje. Te dhenat e fundit flasin per dalje per televizion dhe peshe prej 104 gramesh. E vetmja qe mbetet eshte te presim me durim edhe nje tentim te pajisjes celulare e cila do te tentoje te ndaloje superfuqine e iPhone-it.
Re: NOKIA VS. iPhone
jo me lal asgje 600 euro. e cjane 600 euro? gjona te vogla me lal, thjesht rroga ime e nje muaji, kaq. :D:D:D
HAHAHAH SAIMIR MA PASKE MAR PYETJEN PREJ GISHTAVE....
Angel Girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 301
Vendodhja : JASHTE SHQIPERISE
Koha e lire : gallata me shoqerine,pc,tel,xhiro...etj
Puna : UNIVERSITET
Registration date : 03/08/2007
Popullariteti : 6
Kredite : 6327
aty ku punoj une lal shef vetem femra gjysem te zhveshura keshtu qe sta keshilloj se te ben dem per floket :D:D:D:D
bo bo kjo ka qene endrra ime si me e pas si punee 1000ero ke po me gjete nje vend punee
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi