20 vjet ne pushtet

2 posters

Shko poshtė

20 vjet ne pushtet Empty 20 vjet ne pushtet

Mesazh nga PoshteMafia 2011-02-12, 14:24

Te dashur bashkatdhetarė!
A nuk mendoni se situata nė Shqipėri ėshtė e ngjashme me atė tė Tunizisė dhe tė Egjyptit? Qeveritarėt tanė kanė 20 vjet nė pushtet. Pėrse 20 vjet? Sepse ia kanė ndjerė lezetin me siguri. Ju qė jetoni nė Shqipėri, nuk jeni tė neveritur nga metodat mafioze te qeverisjes?
Personalisht, jam larguar nga Shqipėria fare i vogėl, tani jam 24 vjeēar. Ne i kemi sytė nga Shqipėria me shpresė se ai vend do tė rregullohet njė ditė, por mė kot. Prindėrit e mi u plakėn duke shpresuar, por me sa shoh edhe une do plakem pa e parė Shqipėrinė tė demokratizuar. Kush tjetėr perveē rinisė mund ta ndryshojė njė vend? Kush tjetėr mund tė rrėzojė njė qeveri tė korruptuar qė mburret pse mbas njėzet vjetėsh mundėn tė mbarojnė njė autostradė?
PoshteMafia
PoshteMafia

20 vjet ne pushtet Rat1010 Online
20 vjet ne pushtet Rot10 Offline

Male
Numri i postimeve : 2
Vendodhja : Zvicer
Registration date : 12/02/2011
<b>Popullariteti </b> Popullariteti : 0
<b>Kredite</b> Kredite : 5037

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

20 vjet ne pushtet Empty Re: 20 vjet ne pushtet

Mesazh nga anisa 2011-05-16, 16:41

I dashur PoshteMafia,
sapo i lexova te 2 mesazhet qe ke postuar.

ne radh te par te pergezoj per temen, shum e guximshme nga ana jote .
un jam si ti, e rritur jasht vendit tim por kjo zdo te thot qe nuk i kam syt andej!
perkundrazi ndjek cdo lajm qe ka te bej me Shqiperin!

Ti je rritur me nje mentalitet tjeter, dhe me ate mendimin qe , nese ke ndonnje problem, nese ke nevoj per ndihme apo nese ke nevoj per drejtesi, mjafton ti drejtohesh njerezve qe merren me kete pun ( dhe Pjalen PUN e nenvizoj) Dhe je i sigurt qe do te te zgjidhet ne koh te shkurter!

Po ashtu edhe un...

Prandaj edhe un flas shum per keto probleme qe ti qe parashtruar ne kete forum!! me then te drejten flisja!

te tregoj 2 episode te vogel!
isha ne shqiperi per pushime, kisha nevoj per disa dokumenta qe mund te leshohen shum leht ( po keshtu mendoja) kam kaluar 3 dit ne radh dhe nuk e mora dot pa dhen lek, dhe cdo dit qe shkoja per i kerkuar keto dok. personi qe punonte ne zyre me pyeste "i ke thyer Eurot"?? i dhash lek qe me dha dok.

isha semur me helmim ushqimi: vajta ne spital dhe nuk gjeta njeri.. as infermier asgje. nje doktorr e gjetem te dera e spitalit dhe kur imshoq i tha qe kisha probleme e di si u pergjigj? nuk kam koh se po me presin ne dasem! i dham lek (disa kercenime verbale) qe u detyrua te kthehej tek mua!

nuk e ka fajin rinia qe nuk interesohet me Idashur PoshteMafia,fjalen demokraci ne shqiperi perkthehet ne Korripsion!
anisa
anisa
First Lady
First Lady

20 vjet ne pushtet Rat1010 Online
20 vjet ne pushtet Rot10 Offline

Female
Numri i postimeve : 335
Vendodhja : shqiperi
Koha e lire : se di ca esht...
Registration date : 07/05/2008
<b>Popullariteti </b> Popullariteti : 7