Djale i zoti apo pa vlere??
+7
Almarin
Sajmiri
Angel Girl
Eri-B
Andi
anisa_3
NEO
11 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Re: Djale i zoti apo pa vlere??
qe mund te quash zotesi e quan por jo qe mund ta quash dhe me vlere,megjithse kjo mvaret nga mashkulli cfare njeriu eshte ai...por jo se ben ndonje gje kush se di cfare...
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6283
anisa shkruajti:idjot dhe pik!!!!! keshtu e quaj un,,,, IDJOT!!!
Pse Mos Te Ka ndodhur se i dashuri yt ta ka bere kete hehehe
Une mendoj se eshte i zoti ...
MrBeni-
Online Offline
Numri i postimeve : 17
Registration date : 05/02/2008
Popullariteti : 3
Kredite : 6138
nuk mendon vetem ti, por te gjithe djemte ne pergjithesi ate mendim kane qe nje djale i tille eshte i zoti. Une e kam thene. Ai mban dy kunguj ne nje sqetull dhe kjo nuk eshte pune e lehte. Kerkon aftesi.
te gjithe ata qe se kane provuar asnjehere dashurine, nuk e kane provuar ndjesine qe ajo te jep. gjithcka rreth e rrotull teje zbehet, erret, dhe ne qender te rrethit eshte ai/ajo. askush nuk te hyn ne sy pervec atij/asaj. Dhe nese gjithcka eshte e sinqerte, e paster, ai rreth nuk ka vend per dy persona.
Nese ndodh e kunderta, dmth qe dikush mund te kete dy te dashura njekohesisht, athere ai nuk e di se cfare kerkon, ai nuk perjeton me dashuri, por thjesht e ben kete per show ose per te kenaqur nevojat e tij.....
Nese ndodh e kunderta, dmth qe dikush mund te kete dy te dashura njekohesisht, athere ai nuk e di se cfare kerkon, ai nuk perjeton me dashuri, por thjesht e ben kete per show ose per te kenaqur nevojat e tij.....
o cuna ja keni fut kot fare. :D:D:D:D
o almarin, sa per tufen, sjam hic dakort. Nuk do te thote gje sasia, por cilesia. Ajo qe kaloi klasen, ka cilesi? :)
O lale secila kishte nga i gjo me te mire se tjetra por zjodha ate qe kishte me kish hu me shum ne zemer...
o almarin, sa per tufen, sjam hic dakort. Nuk do te thote gje sasia, por cilesia. Ajo qe kaloi klasen, ka cilesi? :)
O lale secila kishte nga i gjo me te mire se tjetra por zjodha ate qe kishte me kish hu me shum ne zemer...
Almarin-
Online Offline
Numri i postimeve : 139
Vendodhja : Durres
Koha e lire : Dal per qef
Puna : Boksier&kam 1 lloto&Shkolla
Registration date : 26/01/2008
Popullariteti : 9
Kredite : 6154
Don Corleone shkruajti: te gjithe ata qe se kane provuar asnjehere dashurine, nuk e kane provuar ndjesine qe ajo te jep. gjithcka rreth e rrotull teje zbehet, erret, dhe ne qender te rrethit eshte ai/ajo. askush nuk te hyn ne sy pervec atij/asaj. Dhe nese gjithcka eshte e sinqerte, e paster, ai rreth nuk ka vend per dy persona.
Almarin-
Online Offline
Numri i postimeve : 139
Vendodhja : Durres
Koha e lire : Dal per qef
Puna : Boksier&kam 1 lloto&Shkolla
Registration date : 26/01/2008
Popullariteti : 9
Kredite : 6154
MrBeni shkruajti:anisa shkruajti:idjot dhe pik!!!!! keshtu e quaj un,,,, IDJOT!!!
Pse Mos Te Ka ndodhur se i dashuri yt ta ka bere kete hehehe
Une mendoj se eshte i zoti ...
jo dri tani sme ka ndodhur mr beni!!
Guest- Vizitor
donzhuan ja kan ven emrin diku
nuk asht se nuk ka noll se mund tnolli qe ka 2-3 po une kur i kam pas i kam pas te shperndara ne rretha ose ne shtete tjera qe vishin me pushime(dmth ni nga qyteti im 2 tjera nje ne nje qytet e ntje ne nje shtetr jeter)nuk e di si mund ta quani ju po me duket pak zemre zi se po sikur ta marin vesht do ju thyhej zemra(them gjithmon nqs jan vajza te mira jo vruka)po shum shum shum i shkatht perveq zemer zi nuk ka noj tkeqe nqs me kuptoni
nuk asht se nuk ka noll se mund tnolli qe ka 2-3 po une kur i kam pas i kam pas te shperndara ne rretha ose ne shtete tjera qe vishin me pushime(dmth ni nga qyteti im 2 tjera nje ne nje qytet e ntje ne nje shtetr jeter)nuk e di si mund ta quani ju po me duket pak zemre zi se po sikur ta marin vesht do ju thyhej zemra(them gjithmon nqs jan vajza te mira jo vruka)po shum shum shum i shkatht perveq zemer zi nuk ka noj tkeqe nqs me kuptoni
lorenc-
Online Offline
Numri i postimeve : 390
Vendodhja : lezhe
Koha e lire : intenet
Puna : paradite rri masdite pushoj
Registration date : 10/12/2008
Popullariteti : 1
Kredite : 6257
Ateher po i pergjigjem kesaj pytje-eshte nje budalla,i pavler me asnje neuron ne kok,nje pakurrizor-mistrec ,eshte i zoti vetem per te lenduar.
Ja kjo eshte qka mendoi per ata lloj njerzish:)
Ja kjo eshte qka mendoi per ata lloj njerzish:)
mendimi jot
e lexova pak me siper kishte shkrujt dikush kta qe flasin kshu si flet ti do ta ken provu ne kurrizin e tyre
nqs e provoj do te kthej prgj.
e lexova pak me siper kishte shkrujt dikush kta qe flasin kshu si flet ti do ta ken provu ne kurrizin e tyre
nqs e provoj do te kthej prgj.
lorenc-
Online Offline
Numri i postimeve : 390
Vendodhja : lezhe
Koha e lire : intenet
Puna : paradite rri masdite pushoj
Registration date : 10/12/2008
Popullariteti : 1
Kredite : 6257
Jo un nuk e kam provuar kurr e as mos e provofsha..
as qe kam pas f... kurr ne jeten time
por ky eshte mendimi im..edhe eshte i sakt..
as qe kam pas f... kurr ne jeten time
por ky eshte mendimi im..edhe eshte i sakt..
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Dashuri pa vlere!!!
» dashuri pa vlere!!!
» Zona e trurit ku lind besimi tek Zoti
» SI MUND TE BEHEM NJE HACK-ER PAK A SHUME I ZOTI?
» Cila eshte gjeja ma e mire qe na ka dhuru ''Zoti''...?!!
» dashuri pa vlere!!!
» Zona e trurit ku lind besimi tek Zoti
» SI MUND TE BEHEM NJE HACK-ER PAK A SHUME I ZOTI?
» Cila eshte gjeja ma e mire qe na ka dhuru ''Zoti''...?!!
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi