femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
+12
xhilda
happy girl
simply_girl
MisterRAGNO
anisa_3
Sajmiri
kosta
Andi
Eri-B
Angel Girl
triniti
NEO
16 posters
Faqja 5 e 6
Faqja 5 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6286
Re: femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
sa mendjemedha jeni ju femrat mbaheni per shum te mencura me mencurin tuaj as nga shtepia nuk dal :) :(
Sa vjen e me e kot me duket kjo teme.
triniti shkruajti:femra me inteligjente se mashkulli???
e tregon vete tema o cuna.... ja ketu psh ke kjo tema seksi femer ju ka ber zbor :D:D sa po mundoheni kot e me kot te kapeni ne pasqyra per te mbrojtur idete tuaja
paskeni arritur sa ta beni gjini femerore dhe ate burrin e huj te permendur me siper :D:D
nejse edhe kete ne femrat mund ta kthejme ne vantazhin tone... duke marre parasysh qe ai boti, i cili ne kete teme u be botja :D:D eshte vertete shume shume shume inteligjent... sepse arriti te bente ate qe beri, dhe duke qene i "seksit femer" ja ku e dimostruam perseri qe jemi me inteligjente :D:D
lene mo car zbori, o trino kete paragrafin e fundit se kam kuptu hic fare se car ke dasht me thene. e kam lexu 5 here, e 5 here se mora vesh ku e kishe fjalen. Po ju jeni aq inteligjente, sa kjo teme vajti 11 faqe, dhe ne asnje rresht tuajin s'keni dhene asnje argument bindes, vetem bla bla bla e gjera te tjera futja kot, idealizma dhe mllefe ndaj meshkujve vetem kaq. A ka ndonje nga kampi juaj qe eshte e denje per bisede me argumenta apo ti veme kapakun kesaj teme
uauuuu...ca bo zilia..nejse,ca do qe te themi eshte e kote se juve si egoista qe jeni nuk keni per ta pranuar kurr...
ne e dime se cjemi gjithashtu dhe ju meshkujt e dini por nuk doni ta pranoni.. :klm:
ne e dime se cjemi gjithashtu dhe ju meshkujt e dini por nuk doni ta pranoni.. :klm:
anisa_3- 100 % Shqiptare
-
Online Offline
Numri i postimeve : 540
Vendodhja : greece
Koha e lire : ...
Puna : ...
Registration date : 10/10/2007
Popullariteti : 30
Kredite : 6286
ne zili???? juve???? avash mi avash, se zilia dhe xhelozia jane ne gjinine femerore jo mashkullore :D:D:D.
tek meshkujt nuk eshte aq e zhvilluar sa tek femrat faktori "zili"....... une kam ca video qe tregojne se sa shkojne mire femrat mes tyre kur behet fjale per nje mashkull :D:D:D:D ( meqe po flasim per ziline tani), po te doni ju paraqes dhe linket :D:D:D:D
tek meshkujt nuk eshte aq e zhvilluar sa tek femrat faktori "zili"....... une kam ca video qe tregojne se sa shkojne mire femrat mes tyre kur behet fjale per nje mashkull :D:D:D:D ( meqe po flasim per ziline tani), po te doni ju paraqes dhe linket :D:D:D:D
Amaaaaan mi trin ku ishe???
me ty doni nuk flas me per kete teme sepse ti na thua ju nuk keni argumenta etj etj kur ti vete nuk ben gje tjeter vec te bazohesh ne mentalitetin e kaluar ku femra nuk kishte mundesi te shprehej sepse ishte e nenshtruar nga mashkulli, duke bere ne kete menyre qe te mbetej thjesht si nje objekt!! keshtu qe kam vendosur te mos them me se jemi te zgjuara pasi ti kete gje e di shume mire po thjesht egoja jote nuk te lejon ta pranosh kete!!
me ty doni nuk flas me per kete teme sepse ti na thua ju nuk keni argumenta etj etj kur ti vete nuk ben gje tjeter vec te bazohesh ne mentalitetin e kaluar ku femra nuk kishte mundesi te shprehej sepse ishte e nenshtruar nga mashkulli, duke bere ne kete menyre qe te mbetej thjesht si nje objekt!! keshtu qe kam vendosur te mos them me se jemi te zgjuara pasi ti kete gje e di shume mire po thjesht egoja jote nuk te lejon ta pranosh kete!!
Musafir- Vizitor
Don Corleone shkruajti:triniti shkruajti:femra me inteligjente se mashkulli???
e tregon vete tema o cuna.... ja ketu psh ke kjo tema seksi femer ju ka ber zbor :D:D sa po mundoheni kot e me kot te kapeni ne pasqyra per te mbrojtur idete tuaja
paskeni arritur sa ta beni gjini femerore dhe ate burrin e huj te permendur me siper :D:D
nejse edhe kete ne femrat mund ta kthejme ne vantazhin tone... duke marre parasysh qe ai boti, i cili ne kete teme u be botja :D:D eshte vertete shume shume shume inteligjent... sepse arriti te bente ate qe beri, dhe duke qene i "seksit femer" ja ku e dimostruam perseri qe jemi me inteligjente :D:D
lene mo car zbori, o trino kete paragrafin e fundit se kam kuptu hic fare se car ke dasht me thene. e kam lexu 5 here, e 5 here se mora vesh ku e kishe fjalen. Po ju jeni aq inteligjente, sa kjo teme vajti 11 faqe, dhe ne asnje rresht tuajin s'keni dhene asnje argument bindes, vetem bla bla bla e gjera te tjera futja kot, idealizma dhe mllefe ndaj meshkujve vetem kaq. A ka ndonje nga kampi juaj qe eshte e denje per bisede me argumenta apo ti veme kapakun kesaj teme
kam faj une o dono qe bie brenda me kembet e tua ti eeee????
ju jeni aq inteligjent sa nuk kuptoni as ato qe lexoni, nejse detaj i vockel ky :D:D
tani ta marrim prap shtruar se prap e vertetove titullin e femres... ne jemi aq inteligjente sa dime te bejme bla bla bla, dmth dime ti mbrojme idete tona me shembuj te ndryshem, dhe jemi te afta ti kthejme ne vantazhin tone ato qe thoni ju...
tani kam nje pyetje une??? ti ku e dimostrove inteligjencen mashkullore ketu? ca argumenti solle? nuk jeni te afte as te beni bla bla bla.... dilni nga situata me ate shprehjen e famshme: ncncnc nuk me binde, ncncnc nuk eshte argument bindes...
tani meqe ti nuk u binte ... ma mundohu te na bindesh pak ne??? ku i e argumentat e tua bindes, se ne fund te fundit duke qene me inteligjent se ne ( sipas teorise suaj) nuk duhet ta keni te veshtire qe te gjeni nje argument bindes apo jo???
se ti psh mua deri tani ncncnc s'me ke bind akoma qe seksi mashkull eshte me inteligjent???
P.S: nqs ka ndonje gje qe skupto ketu me dergo nje e-mail te ta them me fjale me te thjeshta, qe te jene te kuptueshme edhe per ty qe nuk kupton thjeshte :D:D
i thone nje shrehje te urte ( uroj ta kuptosh edhe pse kam dyshime ketu po nejse :D:D ) deri sa inteligjenti te bindet, budalli ka mbaru pune :D:D
P.S: se harrova puth shume cupat ketu :D:D
arla90 shkruajti:Amaaaaan mi trin ku ishe???
hahhhaa ju erdhen perforcime. erdhi nje qe me ne fund flet me argumenta. trino, une jam i parimit , lady's first. keshtu qe fillo ti me argumenta, dhe te ndjek une nga mbrapa, ok? :D:D:D:D
E dono po qe ne fillim te temes te kam folur me shembuj dhe jo pabaza...nga ty pervec ncncncn dhe te grricesh me arlen nuk lexova gje tjeter une :D:D
pastaj ti mund te jesh me parim lady's first po une jam me ate tjetrin: rispetto l'etą... :D:D si i bie tani
P.S: eriiiiii
pastaj ti mund te jesh me parim lady's first po une jam me ate tjetrin: rispetto l'etą... :D:D si i bie tani
P.S: eriiiiii
trino, e di eshte puna lal? ju femrat vuani nga sindromi i madheshtise. Dmth, jam une e ska tjeter, une jam me lart nga te gjithe etj. Kete po e vertetoni me se miri ne pergjigjet qe po jep si ti dhe vajzat e tjera ketu. Ne rreshtat qe shkruani, vini cilesite pozititive tuajat por jo ato negativet. Dhe per nje femer eshte gjithmone moment i veshtire kur i kujton te metat dhe per me teper te shkuaren e saj.
Nejse, te flasesh sesa intligjente eshte nje femer apo nje mashkull nuk na takon ne ta vertetojme kete gje pasi nuk jemi eksperte te asaj fushe, pastaj mos harroni se femrat s'kane si te jene me inteligjente se meshkujt kur perdorin max. 4 % te trurit po ashtu si dhe meshkujt. Vetem gjenite dhe shkenctaret e famshem si ajnshtajn apo dikush tjeter kane arritur te perdorin trurin ne masen deri 7 %. pra duam apo s'duam ne kemi nje kufi ne inteligjencen apo zgjuarsine tone. Prandaj me duken te pabaza keto cfare thoni ju.....
Nejse, te flasesh sesa intligjente eshte nje femer apo nje mashkull nuk na takon ne ta vertetojme kete gje pasi nuk jemi eksperte te asaj fushe, pastaj mos harroni se femrat s'kane si te jene me inteligjente se meshkujt kur perdorin max. 4 % te trurit po ashtu si dhe meshkujt. Vetem gjenite dhe shkenctaret e famshem si ajnshtajn apo dikush tjeter kane arritur te perdorin trurin ne masen deri 7 %. pra duam apo s'duam ne kemi nje kufi ne inteligjencen apo zgjuarsine tone. Prandaj me duken te pabaza keto cfare thoni ju.....
ok bukur... me ne fund lexova nje replike "te denje" per nje pergjigje, me pelqeu ajo qe shkruajte...nejse
nuk e tham ne qe jemi me te zgjuara...thjesht u publikua nje artikull, ndoshta edhe thjesht per t'u ngacmuar nje cik me njeri tjetrin, dhe ju u cuat me shpate ne dore duke kerkuar te minimalizoni aftesite dhe inteligjencen e femres ( arritet te filsni me perbuzje per gjine femerore )...sipas teje cili duhet te ishte reagimi yne ( seksit femer)
kur ndjehesh i cenuar instiktivisht pergjigjesh duke "sulmuar"
kaq, me ne fund lexova dicka "serioze" :D:D
nuk e tham ne qe jemi me te zgjuara...thjesht u publikua nje artikull, ndoshta edhe thjesht per t'u ngacmuar nje cik me njeri tjetrin, dhe ju u cuat me shpate ne dore duke kerkuar te minimalizoni aftesite dhe inteligjencen e femres ( arritet te filsni me perbuzje per gjine femerore )...sipas teje cili duhet te ishte reagimi yne ( seksit femer)
kur ndjehesh i cenuar instiktivisht pergjigjesh duke "sulmuar"
kaq, me ne fund lexova dicka "serioze" :D:D
trino, pergjigjet i japim serioze kur dhe bashkbiseduesi eshte serioz, dhe ka logjike ne ate qe thote. Po deri tani 12 faqe kjo teme dhe asnje nga postuesit nuk jepte nje pergjigjee te llogjikshme. Dmth, ti nuk ke se cfare shton me ketu apo jo?
apo u binde ne ate qe thashe dhe pranon perfundimisht qe meshkujt jane me inteligjente se femrat
apo u binde ne ate qe thashe dhe pranon perfundimisht qe meshkujt jane me inteligjente se femrat
o dono e di si eshte qe une lojen tende e kuptova qe ne fillim, nejse nuk po ta prish dhe po i le anetaret e tjere te replikojne me tej...ne menyre qe mos mbyllet tema, apo jo???
problemi nuk eshte se une skam ca te shtoj me, apo qe me binde ti per ndonje gje...problemi qendro qe nuk e shoh te arsyeshme te replikoj me dike qe nuk eshte i afte te replikoj...me vjen keq per kete , por sic e the edhe vete, realiteti eshte i hidhur, apo jo???
nejse gjithe te mirat se nuk ja vlen me
problemi nuk eshte se une skam ca te shtoj me, apo qe me binde ti per ndonje gje...problemi qendro qe nuk e shoh te arsyeshme te replikoj me dike qe nuk eshte i afte te replikoj...me vjen keq per kete , por sic e the edhe vete, realiteti eshte i hidhur, apo jo???
nejse gjithe te mirat se nuk ja vlen me
Mendoj se kesaj teme i ka ardhur fundi i diskutimit. Me pak fjale, inteligjenca nuk i perket qenies njerezore, ajo gjendet tek ajo ne doza fare te vogla. Nuk ka mashkull apo femer intligjente, pasi do te conte ne perfeksion dhe gjithcka do te conte ne c'ekuilibrim te ligjeve te natyres. Se sa e zhvillojne apo te zhvilluar e kane inteligjencen femrat apo meshkujt eshte aftesi e tyre, por qe gjithsesi ka nje limit.....
se cme kapi syri kete temen,
hahaahaha
femrat me inteligjente se meshkujt, hahaha sa per te qeshur,
e dini ju kush eshte inteligjenca e femrave....... se jane shum injorante. :twisted:
hahaahaha
femrat me inteligjente se meshkujt, hahaha sa per te qeshur,
e dini ju kush eshte inteligjenca e femrave....... se jane shum injorante. :twisted:
MisterRAGNO-
Online Offline
Numri i postimeve : 126
Vendodhja : Milano (IT)
Koha e lire : qef
Puna : student
Registration date : 28/01/2008
Popullariteti : 15
Kredite : 6161
une sdo ta perkufizoja ashtu . Por te limituara ne inteligjence eshte me me takt apo jo :D:D:D:D:D
une nuk pajtohem me mendimin se femra eshte me inteligjente se mashkulli,nuk ka te beje seksi ne punen e inteligjences,por sa mundim ka bere personi qe te cvilloj njohurit e tij,gjithashtu sa ekspirience e sa pervoj ka.ka shume femra qe jan me inteligjente nga meshkujt por aman existon dhe e kunderta
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Popullariteti : 0
Kredite : 6093
ajo e kunderta eshte ne mase me derrmuese simply
mos ja bej qefin vetes kot se sot jane ngaterruar gjerat
happy girl- Goce Tirone
-
Online Offline
Numri i postimeve : 267
Vendodhja : tr
Koha e lire : shum dhe siher nuk mjafton
Puna : pun sa per vete
Registration date : 22/01/2008
Popullariteti : 12
Kredite : 6164
jo mi sjane ngaterruar hic fare. Mos te flas kot une lexo pak kete artikullin KETU ( femrat gjithmone e me pak vend ne informatike) dhe do te shohesh se cfare i'm talking about
nuk e di a eshte me derrmuese :)
simply_girl-
Online Offline
Numri i postimeve : 47
Vendodhja : athens
Koha e lire : music,internet,going out
Puna : studente
Registration date : 21/03/2008
Kredite : 6093
mirembrema te gjitheve.pershendetje vajzes qe shkruan me siper per sbulimin.me fal po sme kujtohet emri.doja te thoja dicka.qe dikur ,para shume kohesh shkenca kishte zbuluar, se...femra me e zgjuar ne bote ka tru sa nji zog...se kam thene une ,kerkoj ndjese se edhe une femer jam,por shkenca, hajt naten e mire te gjitheve.
xhilda-
Online Offline
Numri i postimeve : 5
Vendodhja : hurghada
Puna : general manager.english nursery.
Registration date : 27/05/2008
Kredite : 6026
EJ PO ATO QE JAN GAY OSE LESBIAN MO LAL QENKAN SUPER. SE ATO JAN 50 ME 50
julian_m-
Online Offline
Numri i postimeve : 33
Vendodhja : tirane
Registration date : 06/01/2009
Kredite : 5846
Faqja 5 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Femra dashuron aq sa mundet,mashkulli...
» femra dhe mashkulli kane te njejtat te drejta?
» Meshkuj VS. Femra
» femra dhe mashkulli kane te njejtat te drejta?
» Meshkuj VS. Femra
Faqja 5 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi