MENDIMI JUAJ.
3 posters
Faqja 1 e 1
Si po ju duket ky forum
Re: MENDIMI JUAJ.
nuk kam pse e mbaj te fshehte voten andi.Si fillim do ta cilesoja mire me pass hohim e bejme se mund te behet edhe shume miri. Sinqerisht ky forum me pelqen
ehi andi.. edhe un me eri-B jam.. tani per tani eshe MIR.. shpresoj qe per pak koh te behet OK! SHUM MIR! :-) po jam e sigurt qe do permirsohet shpejt.. ( tani qe erdha dhe un :-) .. shaka!) ciao pershendetje
Guest- Vizitor
eshte e vertet forumi tani eshte ne 50% te saj ka akoma pune,po gjithsesi tani qe erdhet ju do ta permisoni kete forum edhe me shum, pra me thoni idete tuaja,cfare do te donit te shikonit me shum ne forum,
psh.ndonje teme qe un kam harruarr dhe ju keni deshire ta keni,vetem flisni edhe un do ta zbatoj patjeter.
flm per opinionet tuaja
psh.ndonje teme qe un kam harruarr dhe ju keni deshire ta keni,vetem flisni edhe un do ta zbatoj patjeter.
flm per opinionet tuaja
deri tani mir ANDI nuk kam ndonje gje per te shtuar
sa per antaret e regjistruar jan ACES te gjith dhe kam shpres
se do plotesohet 1000000%
sa per antaret e regjistruar jan ACES te gjith dhe kam shpres
se do plotesohet 1000000%
Guest- Vizitor
forumi eshte mire deri tani duke pasur parasysh qe vetem pak kohe ka qe eshte krijuar por me shtimin e antareve dhe te temave ka per tna fiksu ketu
Andi shkruajti:eshte e vertet forumi tani eshte ne 50% te saj ka akoma pune,po gjithsesi tani qe erdhet ju do ta permisoni kete forum edhe me shum, pra me thoni idete tuaja,cfare do te donit te shikonit me shum ne forum,
flm per opinionet tuaja
O Ando po pse antaret e thjeshte nuk mund te hapin vete tema ketu?
UNE ANTARE I THJESH JAM POR PO I LE TEMAT PER NJE KOH KUR TE MERZITENI ME TEMAT E PARA
Guest- Vizitor
Similar topics
» Mendimi juaj
» qa mendimi keni per tranjerin e ri te kombetares
» Cfare mendimi keni per kete thenie...
» Nickname i juaj...
» Vota juaj
» qa mendimi keni per tranjerin e ri te kombetares
» Cfare mendimi keni per kete thenie...
» Nickname i juaj...
» Vota juaj
Faqja 1 e 1