Nickname i juaj...
4 posters
Faqja 1 e 1
Nickname i juaj...
Shpesh here ne internet pjesa me e madhe e njerezve identifikohen jo me emrat e tyre real. Per kete ata vendosin qe te perdorin nje emer tjeter, personazh filmash, identifikime kafshesh etj.
Kjo teme ka si synim shpjegimin pse ju keni zgjedhur pikerisht nickname qe ju mbani ne kete forum. Sigurisht nuk jeni te detyruar te nxirrni emrin tuaj te vertete.
Po filloj une i pari: Nickname i ime eshte NEO. NE fakt eshte nje vendosje e perzier e germave te emrit tim te vertete" ENO". Rastesisht ky nickname identifikon dhe nje personazh filmi.
Re: Nickname i juaj...
ai tek matrix???neo ne greqisht dmth edhe "i ri"...un kte mendova fillimisht...
un personalisht nuk e mendova edhe shum gjat nickname-in tim para se ta shkruaja,ngaqe po nxitoja te komentoja ne nje teme...po thash,dreamy jam,smart po jam...kshu qe u tha u be!!
un personalisht nuk e mendova edhe shum gjat nickname-in tim para se ta shkruaja,ngaqe po nxitoja te komentoja ne nje teme...po thash,dreamy jam,smart po jam...kshu qe u tha u be!!
dreamysmart-
Online Offline
Numri i postimeve : 328
Vendodhja : jo atje ku dua..
Koha e lire : lexoj libra kohe e pa kohe...
Puna : te shkoj ne shkolle :P
Registration date : 29/04/2010
Popullariteti : 3
Kredite : 5722
ja vetem kte here isha kaq modeshte.....
dreamysmart-
Online Offline
Numri i postimeve : 328
Vendodhja : jo atje ku dua..
Koha e lire : lexoj libra kohe e pa kohe...
Puna : te shkoj ne shkolle :P
Registration date : 29/04/2010
Popullariteti : 3
Kredite : 5722
" Rock'erka" per arsye shum te thjesht ngase un e dua shummuziken rock edhe kom vendos me lon nickname-in ashtu
Rockerka-
Online Offline
Numri i postimeve : 6
Vendodhja : Kosovė
Registration date : 08/07/2010
Popullariteti : 0
Kredite : 5258
Teme e qelluar dhe tua them te drejten nukedi saktesisht pse e kam marr nikun "nukedi", por ndoshta nga shprehija gjat reagimit ne pytje qė mė bėhėn e qe ndoshta shpesh ju pergjegjem me "Nukedi" (pėrgjegja me e mirė)
Similar topics
» Zbukuroni emrin (nickname) tuaj ne MSN....
» Pastroni Pc e juaj
» MENDIMI JUAJ.
» Ngjyra juaj e preferuar.
» Vota juaj
» Pastroni Pc e juaj
» MENDIMI JUAJ.
» Ngjyra juaj e preferuar.
» Vota juaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi